5 seks položaja koje žene obožavaju

1. Ples u krilu
Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak gore se ne mora ograničavati samo na jednu pozu. No, neke žene ipak ne vole ovaj stil jer se sjećaju previše izloženima za vrijeme odnosa.

2. Misionarski položaj
Misionarski položaj je definitivno podcijenjen. Ovo je za žene jedna od najboljih poza, a vrhunac mogu doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija.

Žene vrlo često vole osjetiti dominaciju partnera u seksu pa je ovaj položaj savršen za žene koje vole osjetiti mušku snagu.

3. Seks na stolu
Još jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sjesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka što će muškarcu pružiti veliku slobodu kretanja.

Što su njene noge više raširene, to je veći užitak, a naročito ako ona muškarca nogama čvrsto stisne oko struka. Isprobajte ovu pozu na kuhinjskom stolu, perilici, klaviru ili na haubi vašeg automobila.

4. Doggy style
Iako se ovo možda čini kao iznenađenje, ovaj položaj je ženama vrlo zanimljiv i zaista u njemu i uživaju, posebno ako su s partnerom u dužoj vezi te mu vjeruju i dobro ga poznaju.

Takozvani pseći položaj ne pruža osjećaj prisnosti već čistu strast, ali može se postići tako da se partner nagne nad svoju partnericu.

5. Spoon položaj
Ovaj položaj popularan je kod oba spola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njezinog tijela.

Ova poza iznimno je udobna i omogućava muškarcu milovanje partnerice prstima po cijelome tijelu što žene obožavaju jer im daje osjećaj bliskosti,a ne zahtjeva gimnastičke poteze.

izvor: zadovoljna.hr