5 grešaka u vezi koje si ne smijete dopustiti

1. Seks s bivšim
Iako se čini kao nešto logično, iznenadili biste se koliko se žena našlo u takvoj situaciji. Upuštanje u seksualnu vezu na jednu noć s bivšim dečkom ili mužem može itekako zakomplicirati stvari.

Osim što već u startu možete izgraditi nepovjerljivu vezu, na površinu mogu isplivati stari osjećaji koji najčešće nisu realni i promišljeni.

2. Čuvajte se Intimnih fotografija i filmića
S obzirom da su erotski filmići trenutno vrlo popularni, dobro razmislite prije nego u žaru strasti stanete ispred fotoaparata ili kamere kako ne bi nakon prekida veze upravo vi postali nova zvijezda kućnog porno uratka.

Nikada ne zaboravljajte prijateljice

3. Zadržite privatnost
Partneri koji su u dugim vezama vrlo su povezani i bliski što im dozvoljava da rade neke stvari na koje na početku veze ne bi niti u snu pomislili.

Popravljanje gaćica, depilacija, stiskanje prištića ili čišćenje ušiju pred partnerom postaju rutina , pa kako bi zadržali seksualnu strast u vezi napravite granicu privatnosti. Ako se već nalazite u ovoj fazi, barem zatvarajte vrata od toaleta i zadržite taj dio samo za sebe.

4. Bivši neka ostanu bivši
Iako žene često imaju potrebu pričati o bivšim vezama, takve razgovore zadržite za prijateljice. Nitko ne voli slušati o bivšim ljubavima, posebno ako su one završile bolno. Doza ljubomore uvijek je dobro došla, ali ne palite vatru.

5. Ne zaboravljajte prijateljice
Svaka žena je barem jednom u životu imala prijateljicu koja je nakon ulaska u novu vezu jednostavno nestala i nje se javila sve dok se njezina veza nije našla u krizi.

Ako ste se našli i vi o ovakvoj situaciji zapitajte se je li ljubav prema muškarcu zaista vrijedna toga? Postavite si prioritete i ne zapostavljajte svoj privatni život jer nikad ne znate kako i kada će vaša ljubavna veza doći do kraja.

izvor: zadovoljna.hr