4 najveće ženske greške u krevetu!

ljepotice, sex, sex, ljepotice, cure, veze, muškarac žena

1. ženska greška: Seks kao sredstvo manipulacije

Internet portal dirtytalk101 upozorava, da korištenje seksa u obliku oružja ili sredstva manipulacije ne uključuje samo seksanje s partnerom kada nešto želite, nego i uskraćivanje seksa zbog nečega što vam smeta ili vas uzrujava. Možda od njega zahtjevate nešto, što vamnije spreman dati i onda si osvijestite da zapravo vi držite u rukama ključ seksualnog zadovoljstva, to će duboko u njemu izazvati frustraciju. Sami ćete također biti nezadovoljni i takvo ponašanje vodi do lošeg intimnog odnosa. Niti jedan muškarac ne želi da su njegove seksualne želje sredstvo uvjetovanja i zamjene za nešto drugo. 

2.ženska greška: Seksate se samo u krevetu i po noći

Samo zato, što je to najtradicionalniji i najudobniji način. Takvo razmišljanje i seksanje samo tada i tamo vrlo brzo postane rutina, postaje dosadno i ubija inspiraciju i seksualnu želju. Samo jedna mala promjena može napraviti čuda u vašem seksualnom životu, poboljšati vašu seksualnu komunikaciju, stoga budite hrabri i drznite se na seks u kuhinji, stepenicama i kupaoni...

3. ženska greška: Otežavanje doživljavanja orgazma s raznimi substancama

Je li u pitanju alkohol, propisani lijekovi ili lijekovi bez recepta, žene puno puta precijene svoju mogućnost postizanja orgazma. Sve što žene unesu u tijelo može utjecati na postizanje orgazma. Kada imate problema s postizanjem orgzama zapitajte se što ste taj dan pojeli ili popili.

4. ženska greška: Ne uspoređujte!

U krevetu su bilo kakve usporedbe suvišne i uglavnom nemaju pozitivan ishod!Usporedba bivšeg dečka sa sadašnjim, seksualnog života vaših prijatelja s vašim. Razmišljanje o tome kako vam guza izgleda dok je on s traga i kako je izgledala guza njegove bivše dok je tradio isto s njom, seksualna požuda nestat će u sekundi. Zato ukoliko ovo radite prestanite, podignite si samosvijest i svaki put se seksajte kao da vam je zadnji.

izvor:www.intimatemedicine.com.hr