3 odlične vježbe za seksualnu izdržljivost u krevetu!

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam

Keglove vježbe za muškarce

Keglove vježbe su vježbe za učvršćivanje PC mišića, a odlične su za postizanje seksualne izdržljivosti u krevetu. Postoje dva načina za otkrivanje tih mišića. Upotrebljavate ih kada na zahodu zadržite urin, a ako niste previše sramežljivi možete ih osjetiti guranjem prsta u anus, jer će se na tom mjestu vaša guza malo suziti. Kada ih otkrijete, počnite s vježbama za njihovo jačanje. Detaljan opis vježbi pronaći ćete na internetu. Mi ćemo vam ponuditi već iskušane vježbe:

Stisnite PC mišiće na pet sekundi i zatim opustite na pet sekundi. Isto vrijedi i za vrijeme od deset sekundi - koliko dugo stišćete, toliko dugo odmarajte. Kada ćete biti istrenirani, možete pokušati i sa treningom od trideset sekundi, zatim onim u trajanju jedne, a konačno i dvije minute. Koja je svrha tog učvršćivanja?  Naučit ćete lakše zadržati ejakulaciju, vaš će penis postati čvršći, čak ćete moći kontrolirati jačinu mlaza vaše sperme. Svakako ćete postati bolji ljubavnik, jer ćete u krevetu dulje uživati, što će sigurno razveseliti vašu partnericu.

Keglove vježbe za žene

I žene mogu vježbati na sličan način, a vaginalne mišiće mogu učvrstiti i pomoću kuglica koje se stavljaju u vaginu. Stiskanje učvršćuje vaginalne mišiće što je korisno za sprečavanje mlohavosti koja žene često zadesi nakon carskog reza, odnosno općenito nakon poroda, zbog povećane tjelesne težine ili starosti. Sprečavanje slabljenja vaginalnih mišića korisno je i za sprečavanje inkontinencije. Američki urolozi tvrde da učvršćivanje vaginalnih mišića garantira i veći užitak u krevetu te seksualnu izdržljivost, jer slabo dno zdjelice može voditi u nedostatak odgovarajućeg osjećaja spolnog uda.

Joga poboljšava seksualnost muškaraca i žena. (PhotoXpress)

Tjelesna vježba za bolju seksualnu izdržljivost u krevetu

Jeste li ikad pomislili da vam sklekovi, trbušnjaci i dizanje utega može doprinjeti većoj kondiciji u krevetu? Tjelesna aktivnost ispušta hormon dobrog raspoloženja endorfin i prokrvljuje naše organe te zato nakon tjelesne aktivnosti imamo jaču seksualnu želju. Osim toga, bez tjelesne kondicije nemamo dovoljno snage za najobičnije igrice u krevetu, jer naš spolni odnost traje kraće, a zavodljiv je puno manje nego bi mogao biti. Razlog se skriva u našoj tjelesnoj slabosti.

Zbog mlohavog tijela i pomanjkanja seksualne izdržljivosti u krevetu ne možemo dulje vremena izdržati položaj u odreženoj seksualnoj pozi, a da nije tako vjerojatno da bi u njoj s partnerom posve uživali. Kako biste užitak u krevetu produljili, a da se pritom ne bi previše naprezali, moramo učiniti nešto za svoje tijelo. Jačanjem mišića ruku partnericu ćete puno lakše dići i poleći na stol ili ćete se poseksati držeći ju u naručju. Ruke ćete ojačati sklekovima ili utezima, a nisu za odbaciti ni vježbe za trbuh, jer će vam one dati veću elastičnost i spriječiti moguće bolove.

I joga poboljšava seksualno izdržljivost u krevetu

Na internetu možete pronaći puno vježbi joge i pilatesa koje jačaju mišiće i omogućuju dulje seksi igrice u krevetu. I joga preporučuje stiskanje PC i vaginalnih mišića. Isprobajte sljedeću vježbu:

Lezite na trbuh i pritom jednim bokom dotičite zid. Ako ste nižeg rasta budite bliže zidu, a ako ste visoki možete biti nešto udaljeniji. Upotrijebite podlogu, deku ili jastuk koji podložite na donji dio leđa. Ako nemate kondicije neka podloga bude niska i udaljenija od zida, a ako ste jako razgibani može biti viša i bliže zidu.

Zatim dignite donji dio trupa u zrak i noge naslonite na zid. Pokušajte zadržati taj položaj, bez da padnete na podlogu. Pritom se usredotočite na disanje i u tom položaju pokušajte ostati pet monuta. Tako ćete postići prokrvljenost koja će iz donjeg dijela trbuga oteći u srce i mozak. Osjećati ćete se preporođeno i spremno za seksi akciju u krevetu.

preneseno sa: www.intimatemedicine.com.hr