11 Najvećih seks skandala u 2011. Afere na sve strane: političari i nogometaši prešišali estradnjake

marijana, nemeš, Big Brother, nemeš, marijana, seks, tablete, Big Brother, seks, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, seks, Big Brother, Marijana Čvrljak, seks, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, seks, skandal, seks skandal
...života, zahvaljujući čemu je bilo "tečnije" listati novine uz kavu i protresti aktualni trač uz prijateljicu, piše slobodna dalmacija. I dok su minulih godina glavni akteri seks-skandala bili mahom estradnjaci, u posljednje su ih vrijeme debelo prešišali političari i sportaši. Evo podsjetnika...

1.DOMINIQUE STRAUSS-KAHN Bivši čelnik MMF-a dao je ostavku na funkciju nakon što je priznao seksualni odnos sa sobaricom Nafissatou Diallo u hotelu u New Yorku. Strauss-Kahn je odustao i od kandidature za francuskog predsjednika.

2.IVICA KLASNIĆ Sliku uzornog supruga razbio je naš reprezentativac čija je supruga Patricia u njegovu engleskom stanu našla evidentne dokaze preljuba i postojanja "druge žene". Javnost je posebno bila zgrožena činjenicom što je Patricia bezrezervno podržavala supruga kad su se godinu ranije pojavile optužbe da je silovao 17-godišnjakinju, a uz njega je prošla i njegovu traumatičnu transplantaciju bubrega.

3. RYAN GIGGS Nogometašu Manchester Uniteda zahvalni smo za jedan od "ubojitijih" seks-skandala. Uoči finala Lige prvaka otkriveno je da je najtrofejniji nogometaš Kraljevstva, do tada bez mrlje u privatnom životu, prevario suprugu sa zvijezdom "Big Brothera" Imogen Thomas. Afera s "reality" zvijezdom ispala je "prava sitnica" jer je isplivala priča koja je potpuno uzdrmala cijelu njegovu obitelj. Giggs je, naime, bio osam godina u vezi sa Natashom, ženom svojega brata Rhodrija!

4. MARIJANA I NEMEŠ Šibenčanka i Beograđanin strastvenu su seksualnu, a poslije i ljubavnu vezu počeli pred očima milijunske javnosti, u reality showu "Big Brother", što je izazvalo neviđen skandal s obzirom na to da je Marijana bila udana i majka kćerkice. Premda su nakon završetka showa prekinuli, na ljeto su se opet pomirili i mediji prenose kako njihova ljubav cvate.

5. SILVIO BERLUSCONI Dojučerašnji talijanski premijer punio je stupce koliko političkim gafovima, toliko i seksualnim skandalima, a svjetsku su slavu stekle njegove ovogodišnje, tzv. bunga bunga zabave, čije su glavne akterice bile maloljetnice! I dok mu se sudilo za plaćanje seksa maloljetnici, 17-godišnjoj Karimi El Mahroug, vremešni je Silvio tulume "tutta forza" održavao u svojoj Vili Gernetto.

6. ELITNA PROSTITUCIJA Buknuo je skandal oko prostitucije u hrvatskom visokom društvu, u "režiji" Nebojše Perunovića Panča. Jedna od djevojaka progovorila je o "zaradi" po "seansi" od 4000 kuna, svjedočeći kako je za nekoliko dana na jahti zaradila 3500 eura. Pukla je priča i o tome da su za Panča navodno radile i Simona Gotovac, Maja Morales, Tina Katanić te Aleksandra Grdić.

7.HERMAN CAIN Republikanski kandidat za američkog predsjednika čini se da je "serijski zlostavljač žena". Tijekom 2011. javilo se četvero njih koje je pohotni političar nagovarao na seks. Sharon Bialek je ispričala kako je Cain 1997. godine na neobičan način nudio pomoć u pronalasku posla. "Stavio mi je ruku na nogu, pod suknju i krenuo prema genitalijama. Onda me upitao ‘pa ti želiš ovaj posao, je l' tako'", posvjedočila je Bialek.


8. TONY CETINSKI Popularni pjevač se razišao sa suprugom Ivanom Nobilo, pisalo se da ga je varala sa "dadiljom" njihove kćerkice, Markom Bunčićem. Tonyja su "tresnuli" i skandali u gospodarskom kriminalu, kojim je navodno kumovala njegova majka Vinka Cetinski.

9. ARNOLD SCHWARZENEGGER U svibnju je odjeknula vijest da se Arnie i Maria Shriver razvode nakon 25 godina braka. Isprva su razlozi bili vrlo klimavi, no ubrzo su procurile informacije o Arnoldovoj nevjeri. Tako su se mediji raspisali o glumčevoj vezi s kućnom pomoćnicom Mildred Patriciom Beanom, s kojom ima 10-godišnjeg sina.

10. PRINC ALBERT Koji tjedan prije vjenčane ceremonije u Monacu, saznalo se da je nestašni princ Albert otac dvoje djece, zbog čega ga je, gotovo pred oltarom, kanila ostaviti zaručnica, južnoafrička bivša plivačica Charlene Wittstock. Charlene je navodno doista kanila pobjeći, ali su je spriječile jake mjere osiguranja. Na kraju je ostala u Monacu i postala - Albertova supruga.

11. ASHTON KUTCHER Na šestu godišnjicu braka sa Demi Moore, nakon pijanke u San Diegu, nestašni je glumac završio sa izvjesnom Sarom Leal, koja je priču prodala tabloidu ‘Star'. Ashton je i lani bio u sličnim problemima, kada je optužen za aferu sa 21-godišnjom Brittney Jones.