10 stvari koje ćete najčešće raditi nakon seksa

10 stvari koje ćete najčešće raditi nakon seksa

1. Buljiti u televizor


Ako ste seks obavili na klasičan, običan način u krevetu, s obučenim čarapama, velika je vjerojatnost da iz njega, bez obzira u kojem s njegovom dijelu nalazili, vidite televizor (bez obzira koliko velik on bio; vidite, veličina nikad nije važna). To je automatska reakcija, ruka je praktički sama krenula prema daljinskom i stisnula on/off gumb. Količina gluposti s televizijskog ekrana koju ćete nakon toga tolerirati je proporcionalna onome koliko je seks bio dobar. Tako da je ovo dobar test. Kao, 'bilo je super, mogao sam nakon toga gledati 'Exkluziv'.

2. Pokušati razgovarati


U ovom ste trenutku vi i vaš/a partner/ica prilično opušteni pa će vam svašta izletiti iz usta. Moguće je da će te prvi put nekome reći da ga volite, moguće je da ćete smišljati imena djece, moguće je da ćete morati slušati nečije ispovjedi o bivšim vezama, no, sigurno je kako se tih riječi, izgovorenih u toj situaciji, nitko baš neće sjećati sa sigurnošću. To je kao da ste se napili, sjajno ste se osjećali pa ste pričali budalaštine koje nitko nije uzimao ozbiljno, jer se to od vas i očekuje, samo poslije nije bilo mamurluka.

3. Zapaliti cigaretu


Samo pazite, ako ste se upravo poseksali na nekom javnom mjestu, poput wc-a (on dolje, ona gore, tako je najjednostavnije), lifta (tko to već nije napravio?), restorana (pa što, možete ispod stola) ili muzeja (tamo ionako nikada nema nikoga) mogli biste imati problema, jer je na javnim mjestima, naravno, zabranjeno pušenje. Izuzetak su otvoreni prostori pa vam je onda bolje da prakticirate seks na otvorenom, o čemu je na ovom mjestu već bilo riječi.

4. Pojesti sendvič

Ima li savršene hrane za poslije seksa? Sladoled je odličan, ali vam niti cijela kutija od litre stvarno neće utoliti glad. Ne pada vam napamet u ovom trenutku podgrijavati ručak i jedino čega se možete dokopati su ostaci nečega što možete strpati između dvije šnite kruha. Lord Sandwich je na istu foru sigurno i izmislio ovaj obrok. Gospođa Sandwich je bila oduševljena i rekla kuharici neka svaku večer ostavi par komada ispred vrata.

5. Popiti vode


Stara dobra H20, s tko zna kakvim kemijskim dodacima i iz koje bare izvučena da bi izašla iz vaše pipe, je standardna tekućina za nadoknadu svih, khm, tjelesnih tekućina koje gubite tijekom seksa. Iz vas će curiti znoj, slina, sjemena/vaginalna tekućina, a ako izvodite seks kako spada bit će ponegdje i nenamjerno prolivene krvi, te suza. Da se možete pogledati u tom trenutku pomislili biste kako vas nitko ne bi želio niti pogledati, a kamoli vas dotaknuti tamo gdje baš vi želite.

6. Promijeniti status na Facebooku


Bit će to prvi put u povijesti Facebooka da je netko u svom statusu upisao nešto zaista važno, Obavijestit ćete sve vaše prijatelje o vašoj nedavnoj aktivnosti i čekati neka je komentiraju, te čestitaju. Iznervirani što niti nakon 15 minuta nitko od više stotina ljudi koji se nazivaju vašim prijateljima ne komentira vaš novi status odlučujete kako ćete sljedeći put snimiti sve što ste radili i staviti snimak kao attach.

7. Zaspati


Kombinacija hormona i kemijskih spojeva koja se stvara u tijelu prilikom seksa, te orgazma ne ostavlja vam nikakav drugačiji izbor nego li da se zavaljate i zaspete. Muškarci će ovdje reći kako nije niti čudo da im se spava nakon što su se toliko naradili, a žene su prepametne da bi ovdje učinile išta drugo nego pustile muškarce neka pričaju. Činjenica je da su kemijski spojevi prije, za vrijeme i poslije seksa toliko jaki da, zapravo, nemamo drugog izbora nego raditi ono što radimo za to vrijeme. Što god to bilo.

8. Dovršiti pivo


Ovo je samo primjer koliko cijenimo i važemo seks u našim životima, jer nema ničega na svijetu što bi čovjeka moglo spriječiti da dovrši svoje pivo osim seksa. Možda jedino zemljotres snage 8 stupnjeva na richterovoj ljestvici i više, ili napad Godzille, naglo smrzavanje isto tako (piva se ne bi dala piti). No, uglavnom, bilo što iz filmova Rolanda Emmericha (računajući tu i napad Mela Gibsona tomahawkom), te seks su jedino što vas sa sigurnošću može prekinuti u onome što radite.

9. Još se seksati


Kad je bilo tako dobro, a nije da itko tu ide nekud, niti ima druge planove, zašto ne biste nastavili na isti način. Ono što se sada od vas očekuje je maštovitost, inventivnost i potpuno sudjelovanje. Vrijeme ja da isprobate obrnutu kaubojku, tačke, 69, 68, udarac vepra ili kliješta. Nakon što ste to sve isprobali, učinite to ponovo i ponovo. Postaje sve bolje s vježbom.

10. Razmišljati o tome kako bi i seks bio bolji da niste sami


Ovo je možda malo nezgodna situacija, pri kojoj svaki komentar prelazi granice dobrog ukusa. Pa kad već prelazi... Nego, nitko vas ne poznaje bolje od vas samih i u trenutku kada ste shvatili kako je i masturbacija seks možete ovih 10 stvari prolaziti kada god vam se prohtije na način na koji to želite. Nije li to sjajno?
Ivan Palijan