10 smjelih poteza za ekspresnu erekciju!

10 smjelih poteza za ekspresnu erekciju!
1. Ponudite mu se na kuhinjskom stolu


Parovi se uglavnom seksaju u spavaćoj sobi te je upravo zato dobro da promijenite prostor za vaše vruće akcije. Radite to u dnevnoj sobi, na kauču ili čak na podu. Radite to u kuhinji, na stolu ili kuhinjskom pultu. Radite to naslonjeni na zid u predsoblju te, naravno, u kupaonici. Neka cijeli stan bude vaš krevet i pobrinite se da ne upadnete u rutinu istoga prostora. Iako je krevet možda najudobniji, sigurno nije najuzbudljiviji, posebice ako ga ponavljamo u nedogled.

2. Darujte mu svoj miris

 

Nakon jutarnje ili večernje rekreacije, kada ste oboje preznojeni, nikako ne idite pod tuš, već si uz to još priuštite i vrući seks. Mirišite jedan drugoga te se uzbuđujte i na taj način. Muškarcu će vaše preznojeno tijelo biti bez imalo sumnje vrlo seksi, a sigurni smo da će i vama odgovarati miris njegovog svježeg znoja. Naglašavamo, svježeg znoja! Ako to odgovara i jednom i drugom tijekom seksa, zašto ne bi odgovaralo i prije seksa.

3. Vodite njegovu ruku


Uhvatite njegovu ruku te je stavite na trbuh, grudi i stražnjicu. Neka osjeti vaše vruće tijelo. Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama te mu ne dozvolite da je pomiče kako on želi. Vi ste ti koji određujete kako i gdje će je pomicati. Na kraju mu je stavite još u gaćice te zahtijevajte da je poliže i okusi vaše međunožje. Svemu tome dodajte još sisanje njegovog prsta kako bi učinak bio potpun.

Pogled na vaše preznojeno tijelo će ga bez imalo sumnje jako  uzbuditi, zato nikako ne idite pod tuš, već u njegov zagrljaj. (jlp)
Pogled na vaše preznojeno tijelo će ga bez imalo sumnje jako uzbuditi, zato nikako ne idite pod tuš, već u njegov zagrljaj. (jlp)

 

4. “Dosađujte” mu vrućim sms porukama


Dok ste na poslu napišite mu vrući e-mail te mu ga pošaljite. U njemu napišite sve svoje želje za navečer te pri tome budite što uzbudljiviji i maštovitiji. Koristite sočne izraze i opisujte one stvari za koje znate da ga potpuno izlude.

5. Milujte stražnju stranu njegovih bedara i koljena


Stražnja strana njegovih koljena erogena je zona za koju muškarci uglavnom ne znaju. Prihvatite je se s masažom te kasnije i poljupcima i lizanjem. Iznenadite ga te mu pokažite da može uživati i u stvarima na koje nikada do tada nije ni pomislio. Stručnjaci tvrde da ima muškarac na gležnjevima posebnu točku koju osjeti u genitalijama. Posebice ako mu je budete masirale rukama ili možda čak i jezikom. Iznenadite ga te se prihvatite masaže oba gležnja istovremeno. Masirajte neko vrijeme izvodeći i kružne pokrete.

6. Pohotno uzdišite


Kada vas pomiluje po kosi, zavodnički i pohotno uzdahnite. Kada vas pomiluje još jednom, uzdisanje još pojačajte. Muške uši to vrlo rado čuju, što znači da ćete ga time samo dodatno uzbuditi pa će jedva čekati da vam priušti još glasnije uzdisaje.


Striptiz uvijek postigne svoju namjeru. (jlp)
Striptiz uvijek postigne svoju namjeru. (jlp)

7. Potpuno mokre se privijte k njemu

 

Nakon što se otuširajte, nemojte se brisati, već se privijte k njemu. Osjećaj vašeg mokrog, mirisavog i svježe depiliranog tijela jako će ga uzbuditi. Svemu dodajte još i igru s ručnikom koji neka vam sasvim slučajno padne na pod.

8. Ne budite sitnjičavi: Otplešite mu vrući striptiz!


Striptiz je uvijek pun pogodak. Posebice ako je neočekivan i ako ga izvedete kako treba. Zamračite sobu, pripremite neku zaista seksi pjesmu te započnite sa sporim i erotskim pokretima. Zavodnički se skidajte i to do samog kraja, a svaki dio garderobe bacite mu u naručje. Kada dođe do gaćica, stavite mu ih u usta te ga izludite mirisom svoje vagine.

9. Pohvalite njegov penis


Kada se svuče i dođe, recimo, svježe otuširan, započnite na sve moguće načine hvaliti njegovo tijelo i njegov penis. Podižite mu samopouzdanje te mu dajte do znanja da vam je još uvijek najseksipilniji i najprivlačniji muškarac na svijetu. Gledajte ga požudno, i to tako da zaista osjeti da vam se njegovo tijelo sviđa te da ga želite među svojim nogama.

10. I tijekom seksa ostanite u čizmama s vrtoglavo visokim petama!
Prije nego se bacite na krevet, sa sebe skinite sve osim svojih visokih peta ili nakita koji neka vam padne preko grudiju. Još bolje je da ostanete u čizmama koje ne izujete ni tokom samog seksa. To će vašem partneru biti nešto potpuno novo i, vjerujte nam, uznemirit će ga ekspresno brzo.
intimatemedicine.com.hr