10 najčešćih ozljeda od seksa

Odgovarajući na pitanja iz ankete, 18 milijuna ljudi priznalo je da su se na neki način povrijedili dok su se seksali, a čak njih četvero od deset kaže kako je odnos bio toliko vatren da su stradali neki predmeti iz njihovih domova.

Ispada da je kauč najopasnije mjesto za seks, a odmah za njim slijede stepenice, auto, tuš-kabina i spavaća soba. Očito ima vrlo malo sigurnih mjesta na kojima bi par mogao nesmetano uživati strasti, bez da nakon toga završi u bolnici ili ljekarni.

"Seks je ovih dana postao vrlo riskantna radnja. Riskirate puno toga svaki put kad se prepustite akciji. Čak je i spavaća soba riskantna lokacija za intimne trenutke. Savjetujemo vam da prije no što se strast rasplamsa maknete sva opasne predmete, a i dok ste usred akcije, pokušajte biti oprezni", rekao je glasnogovornik firme PhonePiggyBank, koja je radila ispitivanje.

Neke od najčešćih ozljeda koje uzrokuje seks su istegnuti mišić, ranjena leđa, ogrebotine od tepiha, iščašeni vrat, natučena koljena i laktovi, ogrebana ramena, iskrenuto koljeno, iščašeno zapešće, istegnuti zglob i prsti iskrenuti naopačke.

index