10 mjesta za seks na svježem zraku

U biti, ne vidimo nikakav razlog zašto to ne biste učinili negdje u prirodi i dajemo vam poneki dobar savjet.

1. Na livadi


POMOZITE MALO: Livada je općenit naziv za bilo kakvu travnatu površinu bez obzira nalazila se ona u naseljenom mjestu, u njegovoj blizini ili daljini. Količina cvijeća i kukaca na njoj je u ovom trenutku sasvim nebitna.
A ŠTO KAD TAMO DOĐEM?: Kada ste se već našli na livadi, provjerite, reda radi, postoji li neka topografska točka viša od one na kojoj se nalazite, odnosno, može li vas netko vidjeti. Parkovi usred naselja poput Dugava i Travnog stoga ne predstavljaju baš idealno mjesto za seks na svježem zraku zbog okolnih zgrada. Jedino, ako ste pijani, onda vas vjerojatno boli briga vidi li netko vašu golu guzicu ili ne.
KOJE SU OPASNOSTI?: Neiskusniji će se baciti gdje već mogu i pri tome leći na neki mravinjak ili pseće govno. Oni koji su seks na javnim mjestima pretvorili u rutinu sa sobom nose dekicu, rezervnu kutiju kondoma, termosicu i debele čarape. Ako nešto zaboravite, pitajte parove u vašoj blizini.

2. Pored pruge


POMOZITE MALO: Kada kažemo pruga, mislimo na onu po kojoj ide vlak, da. Iako bi se svaki savjet ovdje mogao odnositi i na tramvajsku. Samo ubacite pješake i automobile u kombinaciju.
A ŠTO KAD TAMO DOĐEM?: Ako vas nije nevolja natjerala, onda ste tamo zbog toga što se nadate kako će vas vidjeti netko iz prolazećeg vlaka. Pruge obično nalaze dovoljno daleko od zgrada i ljudi pa vas ovaj izbor čini samo djelomičnim egzibicionistom.
KOJE SU OPASNOSTI?: S obzirom na stanje u državi, Ministarstvu prometa i rođačkih veza, te samim Hrvatskim željeznicama najveća je opasnost da na vas naleti vlak koji je iskočio iz tračnica zajedno s prestravljenim putnicima kojima je par koji se ševi pored pruge zadnje o čemu sada žele razmišljati. Dok je vlak s prestravljenim putnicima koji juri prema vama zadnje o čemu vi želite razmišljati.

3. Pokraj auta


POMOZITE MALO: Seks u autu se tehnički ne može smatrati seksom na svježem zraku, je li? Stoga, parkirajte negdje, izađite van i obavite to na haubi.
A ŠTO KAD TAMO DOĐEM?: Zapravo, hauba možda i nije najbolje rješenje. Nekako je skliska i ne možete se baš opustiti. Ajde, siđite dolje i probajte nešto obaviti u bilo kojem dijelu okoliša u kojem se nalazite. Čak je i na zemlji odmah pored auta u redu, ako barem imate jaknu za staviti onome tko baš želi bit na leđima.
KOJE SU OPASNOSTI?: Pogledajte ispred sebe, iza sebe, lijevo i desno. Provjerite ne nalaze li se u vašem vidokrugu sljedeće stvari: kolona trubećih automobila, dječji vrtić, aerodrom, začuđena policijska patrola, upaljena svjetiljka javne rasvjete, tigar koji je pobjegao iz zoološkog vrta ili trafostanica. Ukoliko stvarno nema ničeg od navedenog, onda imate šanse izvesti ovo kako valja.

  • GettyImages
  • Rekli smo im kako je ovo poglavlje o seksu pored auta, ali se nisu mogli strpiti


4. U šumi


POMOZITE MALO: Iskreno, čudimo vam se. I divimo u isto vrijeme. Vi ste svestrana osoba širokog polja interesa koja informacije važne za njen život dobiva na internetu, a seksa se pretežito u šumi. Da, šuma, ono mjesto s puno drveća u kojem su ubili Bambijevu mamu.
A ŠTO KAD TAMO DOĐEM?: Možete se skinuti goli i trčati okolo dok ne naletite na nekog mrzovoljnog medvjeda. No, kako ste tu zbog seksa, predlažemo da nađete neko pogodno mjesto na kojem ćete to obaviti.
KOJE SU OPASNOSTI?: Sjećate se onog medvjeda iz prošlog odlomka? E, pa on i njegovi prijatelj zec bi mogli imati nešto protiv vašeg općenja u njihovom dnevnom boravku. A znate kakav je Zeko kada se napije.

5. Na krovu


POMOZITE MALO: Krovovi novijih, a i starijih novogradnji naprosto izazivaju da na njima izvedete neku perverziju. Ako vam je tata predstavnik stanara samo mu maznite ključ. Ili još bolje, napravite kopiju, ostat će vam za poslije.
A ŠTO KAD TAMO DOĐEM?: I partner i partnerica mogu promatrati svijet ispod sebe i u tom trenutku smisliti novu seksualnu devijaciju u kojoj oni koji se seksaju promatraju druge koji to ne rade. Nemamo niti najmanju ideju kako bismo ovo mogli nazvati.
KOJE SU OPASNOSTI?: Vežite se da ne padnete s krova. A kad se već vežete probajte još neke stvari koje niste nikada prije probali.

6. Na obali


POMOZITE MALO: Kontinentalci će se rado sjetiti svojih ljetnih avantura s plaže, a oni s mora bi mogli ovako nešto smatrati uobičajenim. Svi bi morali shvatiti kako obala može biti i ona jezera ili rijeke. Potoke i lokve ne smatramo ozbiljnim vodenim površinama kraj kojih bi se seksali.
A ŠTO KAD TAMO DOĐEM?: Poznata je stvar (kako to mislite nemate pojma, mislite da izmišljamo?) kako blizina vode djeluje kao afrodizijak pa ako već i niste došli s tom namjerom nego ste komad kartona prostrli samo zbog ljenčarenja na suncu, možda vam se posreći i ubodete nešto.
KOJE SU OPASNOSTI?: Pazite na lokalno stanovništvo. Ne, ne na ljude s mora, nego na labudove, patke galebove, vodozemce i ponekog pingvina samoubojicu. Uživajte u miru, tišini i odjecima vaših uzdaha.

  • GettyImages
  • Kada planirate seks na obali, nemojte zaboraviti ponijeti partnera


7. Na palubi


POMOZITE MALO: Svima onima koji su se jedne ljetne noći početkom 90-ih vozili na krmi trajekta Marco Polo od Rijeke do Splita prizor dvoje zaljubljenih koji se ševe na ogradi dok ona povraća preko palube će ostati upisan u memoriju do kraja života.
A ŠTO KAD TAMO DOĐEM?: Vi to naravno možete učiniti i na svome brodiću u nekoj uvali ili nekoliko stotina metara od obale. Dok god poštujete osnovne postulate o seksu na palubi koji kažu kako se to mora učiniti na vodenoj površini bez da u nju uronite, u redu ste. Povraćanje je opcionalno.
KOJE SU OPASNOSTI?: Trajekt Marco Polo je jesenas posada uspjela nasukati na otočić Sit. To se zbilo usred noći, a mi poučeni iskustvima s tog broda smo samo zaklimali glavom. Što god se dogodilo te večeri, mora da je tulum bio dobar.

8. Na klupi u parku


POMOZITE MALO: Pravila ovdje kažu da klupa stvarno mora biti u parku. Ona iza vaše kuće se ne broji. Pitajte ekipu koja inače pije na toj klupi kada ih neće biti pa se onda ubacite. Napravite to vješto kako ne biste pobudili sumnju.
A ŠTO KADA TAMO DOĐEM?: Kada je klupa već vaša, iskoristite je kao rekvizit. Ne, ne! Ne tako, razmišljate, kako bismo to rekli, sportski, kao da je to sprava za vježbanje oko koje ćete se namještati. Broj poza je ovdje iznenađujuće velik. Mi smo smislili barem tri, evo sada.
KOJE SU OPASNOSTI?: Klupa se nalazi u parku. Vi ćete je pohoditi, po svoj prilici, negdje u noći. To vam daje šansu da se susretnete sa svim noćnim posjetiteljima parka. Vjerojatno su vam to frendovi pa, ustvari, nemate što brinuti.

  • GettyImages
  • Ženske grudi, plavo nebo... Dvije stvari koje će dečki pamtiti nakon seksa na svježem zraku


9. Na prozoru ili balkonu


POMOZITE MALO: Otvorili ste prozor, pustili malo svježeg zraka i odmah vam adrenalin počne pumpati žile. Osjećate se opasno, živite na rubu, do vraga, vi se seksate vani! Čovjeku se u mozgu dogode svakakve stvari.
A ŠTO KADA TAMO DOĐEM?: Ništa, ponašajte se normalno. Mislimo, koga briga, ostali ste doma, radite što vam je volja. To što drugi mogu čuti kakvim se prljavštinama bavite između svoja četiri zida, je ono što i želite, je li?
KOJE SU OPASNOSTI?: Sigurni smo kako ćete pobuditi ljubomoru svojih susjeda. Krenite korak dalje i ostavite koji put otvorena vrata od stana dok to radite. Nadajte se samo kako nitko neće to shvatiti kao poziv.

10. U polju


POMOZITE MALO: Skoro trećina poljoprivrednog zemljišta na teritoriju Republike Hrvatske se zapravo ne obrađuje. Do trenutka u kojem će se ono proglasiti građevinskim imate na raspolaganju mnoge parcele i kutke svoje domovine.
A ŠTO KADA TAMO DOĐEM?: Neko vrijeme ćete zdvajati nad apsurdnom situacijom u kojoj se našla ova zemlja i razmišljati o tome što bi bilo kada bi se ovdje stvari radile s nekim smislom, kako bi bilo da ne morate kupovati mrkvu iz Nizozemske... Ali, kako ste ovdje došli zbog seksa, najbolje je reći: 'Jebeš sve to' i nešto učiniti. Baš to.
KOJE SU OPASNOSTI?: Činjenica je da zapravo nikog nije briga. Seljaci samo sade ono za što će im država dati poticaj. Država time kupuje socijalni mir i ostanak na vlasti. Prava se lova vrti uvozom, trgovinom i ponekom pljačkom robnih rezervi. Samo vi radite svoje.
Ivan Palijan