10 krivih razloga za seks

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju
Svi bismo rado vjerovali da se u seks upuštamo samo iz čiste ljubavi prema partneru i da ne postoji niti jedan drugi poseban razlog. Ipak, nije uvijek baš tako i žene se nađu u situaciji da rade ispravne stvari, ali iz pogrešnih razloga.

Možda se se prepoznate u sljedećih 10 razloga...

1. Osvetnički seks
Osvetnički seks nikad ne završi dobro. Spetljate li se s najboljim prijateljem svog dečka samo zato što je on vas prevario ili vas na neki način uvrijedio, nigdje vas neće dovesti doli do još većeg problema. Najvjerojatnije će se na kraju njih dvojica udružiti protiv vas i ako ništa drugo, onda komentirati I komparirati iskustva.

2. Bezbolna dijeta
Probali ste sve moguće dijete i pročešljali sve teretane, ali nikako da dobijete rezultate, pa ste se odlučili na laganiju varijantu. U časopisima ste pročitali da 57 kalorija gubite svakih 15 minuta seksa te ste se bacili u akciju iscrpljivanja svog partnera. Iako se muškarci rijetko bune kada je seks u pitanju, nije fer da ga iskoristite samo radi skidanja kila

3. Quid pro quo
Muškarac vas je napokon izveo van na večeru, možda vam bez nekog razloga kupio majicu, parfem ili nakit i vi odmah skačete na njega kako bi mu zahvalili. Zaista to želite ili se samo nadate da će opet odriješiti kesu, jer ste mu dali nagradu?

4. Slavo prijeđi na mene
Želite biti uspješna i shvatili ste da je lakše onima koji se kreću u krugovima slavnih I poznatih. Mislite si da se bez veze ne kaže "S kim si, takav si". Ali imati intimne odnose samo zbog posla, poznanstva ili slave nije baš sretno rješenje. Zapamtite: slava se ne prenosi seksom! Nađite bolji način.

5. Da vas ne odbaci
Ukoliko seks koristite da bi zadovoljili muškarca samo kako ne biste bili odbačeni, to vas sigurno neće za njega zadržati dugo. Ukoliko i sami ne uživate u tome što radite i dalje ćete djelovati neprivlačno i opet ćete biti nepoželjni i napušteni. I muškarci osjete kada odnos nije iskren.

6. Izbjegavanje boli
Možda ste nedavno čitali kako seks rješava sve vrste boli, od glavobolje do težih oblika. Ali liječiti razno razne gubitke - od posla do prekida veze - pogotovo, u nepoznatom krevetu, sigurno nije dugoročno rješenje. Radi nekoliko minuta užitka, možete si nabaciti samo još veći osjećaj krivnje, boli i komplikacija.

7. Dobrotvoran seks
Umjesto da donirate krv ili uplatite koju kunu za gladne u Africi vi ste se odlučili žrtvovati radi osobe koja vas oblijeće. Bio to prijatelj koji vas toliko voli, stalno vam pomaže i trudi se biti uz vas ili netko tko vas je pridobio radi teškog perioda u svom životu - ne morate im vraćati uslugu ili ih oraspoložiti na taj način. Seks protiv vaše želje i volje nema smisla.


8. Pijani seks
Još uvijek niste naučili gdje je vaša granica? Izašli ste s prijateljicama, popili ste previše i ne znate ni sami kako, našli se u nepoznatom krevetu nekog muškarca. Bio on poznat ili nepoznat možete zbog takvih trenutaka imati glavobolju puno duže nego što ju zadaje alkohol. I što vam to treba? Imati kontrolu nad svojim životom je najvažnija stvar - i to u svim situacijama.

9. Umoran seks
Kako partneru reći da ste preumorni za seks, a on je jedva dočekao da dođe do vas ili vi kod njega?! U tim situacijama ima žena koje radije prešute i obave to ležeći prepuštajući njemu da 'obavi posao'. A zapravo samo kvarite prosjek zajedničkim lijepim trenucima.

10. Prva bračna noć
Vjerovali ili ne - još uvijek postoje parovi koji čekaju na seks do prve bračne noći. Što ih onda dočeka - pozitivno ili negativno iskustvo - provedite istraživanje sami!

urbancult.hr