10 grešaka koje žene najčešće rade u krevetu

Gledano iz muške perspektive odnosno čitatelja magazina Essence, neki potezi njihovih ljepših polovica u krevetu mogu jako nervirati. Evo deset pogreškica koje bi dame trebale izbjegavati tijekom seksa.

Osvježite se prije akcije

Iako se ne podrazumijeva da ćete se svaki put prije seksa obavezno otuširati, namazati mirisnom kremom pa onda uskočiti u krevet, ipak trebate pripaziti da budete čisti, a muškarci vole kad imate svjež dah. To se bar lako i brzo može riješiti običnom žvakaćom gumom.

Bježite li kad je njemu najbolje?

Uh, što muškarci ne vole kad žena usred seksa zaključi da nije izvadila meso iz zamrzivača ili podesila alarm za jako važan sastanak na poslu. Osim ako tražite izliku da se ne seksate probajte takve misli izbaciti iz glave jer sigurno zapravo nećete zaboraviti na važne obaveze.

Prestanite s uputama

Radi se o seksu, a ne o najboljem načinu skidanja kamenca s pločica u kupaonici. Muškarci vole znati kako udovoljiti partnerici, ali se ne žele svaki put osjećati kao da su na obuci. Nemojte biti previše zahtjevni i kontrolirati svaki njegov pokret.

Nije baš sve tako smiješno

Možda ste tip osobe koja se smije kada joj je neugodno ili je nervozna, ali muškarac pored vas za vrijeme seksa to može shvatiti sasvim drugačije - smijete se njemu. Seks je zabavan, ali nije sve baš toliko smiješno, posebno ako se još ne poznajete tako dobro da on može pretpostaviti da radi vaš obrambeni mehanizam.

Budite aktivniji

Seks je aktivnost u kojoj obje osobe trebaju podjednako sudjelovati pa nemojte samo ležati i čekati da se on oko svega potrudi. Budite aktivni i zabavite se zajedno na obostrano zadovoljstvo.

Tragovi seksa

Osim ako je on tip koji voli da ga grizete ili grebete noktima, nemojte biti prežestoki i ostavljati bolne tragove seksa na njegovom tijelu.

Imena

Izgovaranje imena za vrijeme seksa može biti jaaako seksi, sve dok slučajno ne izgovorite krivo ime. Čak i da ste prizvali Brad Pitta, teško će vam to oprostiti pa radije šutite ako mislite da bi se upravo to moglo dogoditi.

Poljupci

Poljupci i nježnosti nekako su uvijek rezervirani za nježniji spol, ali i muškarci vole kad ih žene ljube. Prema istraživanju Essenca, poljupce najviše vole upravo za vrijeme seksa.

Upalite svjetlo!

Žene koje se osjećaju nesigurno u svojoj koži inzistiraju da svjetla za vrijeme seksa budu ugašena. A kad malo bolje razmislite, radi se o gotovo svim ženama. To znači da većina muškaraca u sebi negoduje jer bez obzira što žene o sebi mislile njima savršenstvo nije potrebno te žele vidjeti i osjetiti tijelo žene koju vole.

Skinite odjeću

Na prethodnu stavku nadovezuje se i ova o odjeći - nemojte obline skrivati iza razvučene majice već obucite seksi komplet donjeg rublja i oborite ga s nogu!