Ljubav je u 'Životu na vagi'

Ljubav je u 'Životu na vagi'

Par iz 'Života na vagi', Marino Marušić (26) i Sara Sitarić (18), nerazdvojan je i nakon showa. Pohvalili su se da se druže u njegovom rodnom Zadru, a Sara ne može sakriti koliko je zaljubljena u Marina. Sviđa se i njegovoj majci koja je presretna njihovom vezom.

- Svi misle da je prva nagrada 150.000 kuna, ne znajući da sam ja upecala glavnu nagradu - komentirala je ovogodišnja najmlađa kandidatkinja showa na društvenoj mreži. Dodala je kako su snovi postali njezina stvarnost. Ekološka tehničarka iz Ladimirevaca kod Valpova priznala je da prije ulaska u 'Život na vagi' nikada nije imala dečka.

Bilo mi je neugodno povjeriti nekome svoje emocije, imala sam strah od odbijanja. Znala sam da nisam najljepša cura, ona za kojom bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet, nisam ni htjela imati nekoga s 15, 16 godina. O tome sam počela tek kasnije razmišljati - rekla je Sara.

Kod Marina su je privukli spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. Par se pred sam kraj showa nije ustručavao poljubiti pred svima, donosi 24sata.hr.

- Marino je uvijek bio jako dobar prema meni i vidjela sam da mu je stalo kako se ja osjećam. Kad god bih se povukla u osamu, uvijek bi se nekim čudom našao uz mene, saslušao me i odmah bi sve bilo lakše. Sve više sam ga primjećivala. Iako mi je, kad smo se upoznavali, rekao: ‘Bok, ja sam Marino, tu iz produkcije, nisam kandidat’ - kaže Sara.

Sara je ušla u show s 137,7 kg, a na posljednjem vaganju imala je 103 kg, odnosno izgubila je 34,7 kilograma. Marino je dogurao do finalista showa. Imao je 167,1 kg na prvom vaganju, a u međuvremenu je izgubio 57,9 kg te sada ima 109, 2 kg.

Podsjetimo, u finalu showa najbolji je bio Robert Baković Roko (43) iz Velike Gorice koji je u 'Život na vagi' ušao s gotovo 170 kilograma, a do finala je spao na 92,9 kg, što je 76,2 kile manje. To je gubitak od nevjerojatnih 45,1 % tjelesne mase, čime je zaslužio titulu pobjednika, a ujedno je postao i bogatiji za 150 tisuća kuna.