Golišave fotografije savjetnice u Ministarstvu vanjskih poslova

Vanja Hadžović, MVP Srbije, golišave fotografije

a trenutno se, kako "Blic" saznaje, sprema za službu u inozemstvu.
U biografiji stoji da je završila menadžment u medijima na Megatrendu, kao i da je zaposlena na poziciji mlađeg savjetnika u Ministarstvu na čijem je čelu Ivan Mrkić. U MVP su potvrdili naša saznanja.

"Ona već neko vrijeme radi, obučava se kroz različite sektore. Od onog koji se bavi konzularnim poslovima, bilateralom, multilateralom...", kažu u MVP-u.
Kako za "Blic" objašnjavaju poznavatelji prilika, riječ je o takozvanom rotiranju, a ono po pravilu prethodi odlasku u neku od naših veleposlanstava u inozemstvu. Ovu tezu potkrepljuje i činjenica da je Hadžovićeva nedavno upisala Diplomatsku akademiju.

U Vanjinoj biografiji stoji i da je zamjenica predsjednika omladine SPS, što joj je bila propusnica za ulazak u MVP. U SPS-u kažu da je bila potpredsjednica omladine u Zemunu prije nekoliko godina, ali da više nije aktivna iako se na stranačkim proslavama pojavljuje.

Na internetu je moguće naći veliki broj vrlo provokativnih fotografija mlade savjetnice, a izvjesno je da će ako planira da nastavi da se bavi diplomatijom, stari hobi morati da ostavi po strani.