FOTO/VIDEO  Glumac vodio ljubav na plaži u Crnoj Gori, a policija mu aplaudirala

olja crnogorac, hepi, glumac, seks na javnom mjestu
U jednom trenutku Andrija Milošević priznao je da je vodio ljubav na plaži, pa i objasnio kako je sve to prošlo i da li ga je netko vidio.

- Bilo je to davno u Crnoj Gori. Bilo je tu svega i svačega, a i interventna policija je prolazila pa je stala da gleda. Na kraju su aplaudirali i otišli - rekao je Andrija kroz smijeh i šokirao prisutne u studiju.

Također, pred kraj iste emisije, Marinko je isprovociran pitanjem o suprugi Dubravki, da li će je kroz 10 godina zamijeniti mlađom djevojkom, prekinuo emisiju i želio napustiti snimanje.

- Jedan moj kolega je postavio pitanje Marinku koje se previše ticalo privatnog života, što je izazvalo negodovanje kod njega, jer je opće poznato da Madžgalj ne priča o privatnom životu u javnosti. Ipak, iako je bio na rubu da napusti emisiju, već je bio kraj snimanja, pa smo sve uspjeli privedemo kraju - rekla je Olja Crnogorac za "Blic" i istakla kako je ta emisija jedna od najzanimljivijih koje je imala prilike voditi do sad , i kako je imala priliku gledateljima pružiti pravu poslasticu kada je riječ o skandaloznim temama, budući da su dva atraktivna i poželjna glumca pričala o tome.