Delije ne žele koncert Merlina na Marakani zbog uloge u ratu u BiH

Delije ne žele koncert Merlina na Marakani zbog uloge u ratu u BiH
Popularni pjevač Dino Merlin sljedeće godine planira veliki koncert na beogradskoj Marakani, ali se tome, prema neslužbenim informacijama, protive navijači "Crvene zvezde", koji Merlinu zamjeraju ulogu tijekom rata u BiH.
- Koncert još uvijek nije zakazan, ali prema kuloarima Merlin želi sljedećeg ljeta pjevati na Marakani. "Zvezdini" navijači to ne odobravaju zbog njegove uloge tijekom ratnih godina - kaže izvor "Kurira" blizak Delijama.

S druge strane, Dino je potvrdio da će tijekom 2015. godine pjevati u Beogradu, ali nije htio otkriti ostale detalje. Ove godine popularni pjevač izdao je album "Hotel Nacional" na kojemu je radio šest godina.

- Tek sljedeće godine očekujte od mene i mog tima velike utakmice na velikim terenima. Ono što već sada mogu obećati svojoj publici je vrhunski spektakl, koncert koji će dugo pamtiti, kao što i oni i ja pamtimo nastupe od prije gotovo tri godine. Za ostale detalje još uvijek ima vremena. Ja sam i dalje sam sebi najveći izazov i uvijek pokušavam nadmašiti onog jučerašnjeg sebe. To će mi biti izazov i kada su budući koncerti u Beogradu u pitanju - izjavio je Merlin, čija je izjava upravo zbog "utakmica na velikim terenima" zaintrigirala javnost.

Iz "Zvezde" kažu da je klub i ranije izdavao stadion za glazbene događaje i napominju da je potrebno usuglasiti termine i druge uvjete, da bi došlo do koncerta.