Delije ne žele koncert Merlina na Marakani zbog uloge u ratu u BiH

eurosong, dino merlin, dino merlin, koncert, Beograd, dino merlin, Beograd, bojkot, dino merlin, Sarajevo, koncert, dino merlin, koncert, Beograd, marakana, delije, dino merlin, osuda, Dubrovnik, dino merlin, dino merlin
Popularni pjevač Dino Merlin sljedeće godine planira veliki koncert na beogradskoj Marakani, ali se tome, prema neslužbenim informacijama, protive navijači "Crvene zvezde", koji Merlinu zamjeraju ulogu tijekom rata u BiH.
- Koncert još uvijek nije zakazan, ali prema kuloarima Merlin želi sljedećeg ljeta pjevati na Marakani. "Zvezdini" navijači to ne odobravaju zbog njegove uloge tijekom ratnih godina - kaže izvor "Kurira" blizak Delijama.

S druge strane, Dino je potvrdio da će tijekom 2015. godine pjevati u Beogradu, ali nije htio otkriti ostale detalje. Ove godine popularni pjevač izdao je album "Hotel Nacional" na kojemu je radio šest godina.

- Tek sljedeće godine očekujte od mene i mog tima velike utakmice na velikim terenima. Ono što već sada mogu obećati svojoj publici je vrhunski spektakl, koncert koji će dugo pamtiti, kao što i oni i ja pamtimo nastupe od prije gotovo tri godine. Za ostale detalje još uvijek ima vremena. Ja sam i dalje sam sebi najveći izazov i uvijek pokušavam nadmašiti onog jučerašnjeg sebe. To će mi biti izazov i kada su budući koncerti u Beogradu u pitanju - izjavio je Merlin, čija je izjava upravo zbog "utakmica na velikim terenima" zaintrigirala javnost.

Iz "Zvezde" kažu da je klub i ranije izdavao stadion za glazbene događaje i napominju da je potrebno usuglasiti termine i druge uvjete, da bi došlo do koncerta.