Ava Karabatić o elitnoj prostituciji: 'Treba je legalizirati! Svuda je oko nas...'

Ava Karabatić

    auta, ispričala je poznata starleta i dodala: 'Ja se ne mogu kupiti. Ja sam profesorica latinskog i književnosti, ne družim se sa ljudima iz šoubiznisa...'

Popularna hrvatska starleta Ava Karabatić za srpski Blic otvoreno je ispričala što misli o prostituciji na estradi, nakon što je javnost uzburkao slučaj uhićenja starlete Milice Živanović, poznate kao Mimi Oro, koju terete za prostituciju.

Otkriveno je da su usluge starleta koristile brojne poznate osobe, kao i pojedinci iz nogometne reprezentacije Srbije.

Ava Karabatić smatra da prostituciju treba legalizirati, jer je ona onako svuda oko nas.

"Ako išta ne podnosim, to je lažni moral. Kad neka 'čedna manekenka' glumi nedodirljivu pod svjetlima reflektora, a kad se ugase kamere žalosno je vidjeti što djevojke rade za jednu torbicu. Kad već pričamo otvoreno, zar nije jadno vidjeti mladog žigola kako se ulizuje duplo starijoj ženi zbog auta? Zašto oženjeni sportaši koji vole svoje žene idu u bordel, na prostitutke? To je meni zagonetka", kazala je Ava.

"Ipak, ja nisam ni porota ni sudac - 'ko voli nek izvoli. Ja se, doduše, ne mogu kupiti. Ja sam profesorica latinskog i književnosti, ne družim se sa ljudima iz šoubiznisa, najbolja prijateljica mi je ona sa kojom sam se prije 20 godina čupala u vrtiću, tako da nemoralne ponude ne stižu do mene. Inače, mislim da bi trebalo legalizirati prostituciju, prije svega jer je dosta glume. Nek se vide prave vrijednosti, pa, ponavljam, 'ko voli nek izvoli", zaključila je Ava.