Sram vas bilo licemjeri!

Sram vas bilo licemjeri!
"Poštovani hrvatski puče, mi hrvatski branitelji smo vas oslobađali od komunizma, velikosrpske agresije a ne od vaše imovine i zarade, od toga su vas „oslobodili" crvenoplavi drugovi iz komiteta.

Najamnička i plaćenička novinarska pera koja plaćaju oni koji su hrvatsku i hrvatski narod pokrali opet u „mainstream" medijima krivnju za stanje u državi prebacuju na nas hrvatske branitelje, na nas koji smo za razliku od njih i njihovih šefova za Hrvatsku dali sve, mladost, zdravlje, dušu i imanje. Za razliku od svih njih i onih koji nas danas prozivaju, etiketiraju i blate.

Potpuno bezobrazni, tendenciozni i zločesti, napisi i tekstovi novina i mnogih portala iz kuhinje UDBA-e i ratnih profitera koji pljačku Hrvatske koju su sami proveli danas, prikrivaju okrivljujući za stanje države i naroda - nas. One koji su za i oslobođenje Hrvatske od velikosrpske agresije najzaslužniji nas - hrvatske branitelje. Iako se dade primijetiti kako napadaju novinarska plaćenička piskarala kao i takvi komentatori vezano za naša mirovinska primanja, primanja koja nam je država po zakonu koji je sama donijela omogućila i dodijelila, primanja i zakonska prava koja smo zaslužili prolivši svoju i tuđu krv na bojištu, dok mnogi komentatora nisu niti rođeni, a ako jesu nisu svoje glave izložili kako bi branili i oslobodili Hrvatsku od velikosrpske agresije i komunizma koji su izgleda i njima u glavu usadili oni kojima vjeruju, čije stavove i politike promoviraju i njeguju. Nadalje, ne vidim kako Vi vrli „novinari" napadate one koji su rasprodali ili za kunu kupili firme, a poslije ih rasprodali i uništili, ne vidim kako Vam smetaju milijuni koje već 70 godina primaju partizani ( Još uvijek ih ima 16 000) ...Vidim samo kako je mnogima mozak ispran od tuđinskih medija, vidim kako nemate časti niti dostojanstva prema onima koji su stvarali Hrvatsku, vidim da Vam Hrvatska sama po sebi po tome nije važna nije, jer udarate u njene temelje na nas koji smo izlagali živote za njenu i Vašu slobodu.

Znadete li kako su stradalnici i invalidi (ima nas svega 72 000) odnosno branitelji svega šest posto tereta mirovinskog sustava RH, šest posto! Tko li su korisnici drugih 94 posto pitate li se, znadete li ili Vas to ne zanima, kad već brinete o izdacima države u tom smislu. I da, i sam sam u mirovini, imam 30 gelera u tijelu, a u rat sam otišao s 18 godina na poziv savjesti, domoljublja i mojih prijatelja kojima niste niti do gležnja Vi koji ovdje u „hrvatski medijima" po njihovim kostima pljujete. Zaslužio sam svaku lipu, svaki cent primanja, za svaki sat, dan, mjesec i godinu pod granatama, spavanja pod vedrim nebom, na kišim, snijegu, ledu. I u konačnici, kad biste imali hrvatske gene, imali bi hrvatske časti, hrvatskog dostojanstva i hrabrosti Vi osobno braniti svoju zemlju i biti u našim cipelama, točnije čizmama, ali niste... Niste imali volje, želje, potrebe, ili niste imali hrabrosti. Kad vidim komentare i natpis kako su borci NOR-a svoje mirovine zaradili, moram Vas pitati....sve Vas koji tako promišljate, nismo li i mi čuvajući vaše guzice i danju, i noću, pod kišom metaka, granata, po kiši,snijegu, ledu i zimi danima, mjesecima i godinama svoje mirovine pošteno zaslužili izgubivši mladost i zdravlje?

Imate li Vi koji danas pljujete po hrvatskom vojniku, hrvatskom branitelju uopće pojma kako Vas opet obmanjuju i Vama manipuliraju oni koji su dok smo mi ratovali Hrvatsku privatizirali, sebi i svojima podijelili silne milijarde dionica, a onda donijeli zakon kojim bi eto kao nešto dali i onima koji su hrvatsku branili dok su je oni pljačkali? Imate li? Nemate...

Ne smetaju Vas silne nevladine udruge koje troše stotine milijuna kuna kako bi rastočili i uništili sve hrvatsko? Ne smetaju Vam i ne pišete o pljački i privatizaciji koju su drugovi SDPHDZ odradili i time se obogatili, ne pišete o tome kako su vlasnici medija u kojima pišete i pljujete po nama došli do tih medijskih kuća, za to nemate hrabrosti, časti i novinarske etike... Nemate jer ste najamnici, miševi nakon rata iz rupa izašli...

Ne smetaju Vam Pusići, Pupovci, Stanimirovići, Milanovići, Sanaderi, Kosorine, Plenkovići i Mesići koji Vas iz dana u dan kasiraju varajući Vas, podmeću i obmanjuju Vas...

Iako nitko od nas nije išao u rat radi novca, zar nakon ranjavanja, logora, mučenja nismo zaslužili mir i mirovinu? Mirovine i odlazak u mirovinu pokrenula je politika i političari kako bi mi danas bili žrtvena janjad i kako biste Vi na nas pljuvali, dočim oni crveno-plavi drugovi iz Komiteta koji su državu opljačkali, rasprodali i koji su Vas i Vaše roditelje zadužili, ostavili bez nade, bez budućnosti i primanja lijepo žive od politike, a Vi umjesto da ste kivni na njih i njih prozivate pljujete po nama.... Sram Vas bilo! Toliko od mene a Vi sada navalite svim oružjima, pljuvanjima i podmetanjima navikli smo mi hrvatski ratnici i izdržali i teže stvari..."