Zvijezde, koje su u krevetu potpuno beskorisne

Jesse James

Ljubavnica bivšeg muža Sandre Bullock, Brigitte Daguerre, je otkrila javnosti da je Jesse vrlo sebičan ljubavnik i da za vrijeme seksa misli samo za sebe i ne misli na njene užitke, već samo kako će ugoditi sebi.
Colin Farrell

Francuskinja Angelique Jerome, koja je nekada bila ljubavnica slavnog glumca, tvrdi da je seks s Colinom Farrellom bio uistinu loš i da je iz pristojnosti glumila orgazme. Da se činio kao netko ko baš i nije imao puno iskustva s ženama. "Da ga nisam poznavala, mogla bih reći da mu je to bio prvi seks. 10 sekundi poslije seksa je zaspao".
50 Cent

Istina je da reper koji za sebe tvrdi da ima magičnu palicu (»magic stick), nije baš najbolji ljubavnik. Detalje je otkrila egzotična plesačica, koja je rekla kako ga je u jednom trenutku pitala: » Hoćemo li se seksati ili ćemo samo razgovarati?« Dama je otkrila i centimetre 50 centa o kojima kaže da baš i nije bila oduševljena. » S njegovih 15 cm sam se pitala šta da s tim radim. Na ljestvici od 1 do 10 bi mu dala 3. Vjerojatno je zaslužio i manje, ali mu dajem plus jer je bio pun poštovanja.«

Russell Brand

Kada je dugokosi glumac radio kao radijski DJ, je jednog dana nazvao glumca Andrewa Sachsa, kako bih mu rekao da je spavao s njegovom unukom Georgino Baillie. Georgina je rekla da je Russell bio pravo razočarenje i da je cijelo vrijeme u krevetu vikao riječ »Que?«, koja je bila značajna za lik njenog djeda u seriji Fawlty Towers. Što je svakako uznemirujuće iz više vidika.
Enrique Iglesias

Enrigue Iglesias se je našao na popisuloših ljubavnika poslije svoje veze s Anom Kournikovo. Pjevač je otkrio javnosti da je jedna stvar koju bi promijenio na svom tijelu, njegov penis. Jer je premalen. Ana je sve skupa komentirala s riječima: »Niti to ne bi promijenilo ništa.« Je li govorila o njihovoj vezi ili činjenici da je Enrique tako loš u krevetu, da niti veči penis ne bi napravo dobrog ljubavnika od njega.

 

Eminem

Internetski portal The Evil Beet je objavio izjavu Eminemove bivše žene Kim, koja je rekla: »Nije pretjerano obdaren. Za seks treba malu plavu tabletu, inače njegov penis ne radi.« Eminemov odgovor? »Žalosno je, da sam sam napredovao, a ona očito nije. Njeno medijsko istupanje škodi samo našoj djevojčici, volio bih kad bi s tim prestala.«

izvor: intimamedicine.com