Znate li kako ženu zavesti riječima?

Znate li kako ženu zavesti riječima?
Za sve one muškarce koji žene uporno pokušavaju impresionirati riječima, a na vlastito čuđenje i nevjericu izazivaju potpuno suprotnu reakciju, stiže spas u zadnji čas. Premda će mnogi muškarci biti uvjereni da su rečenicom 'Nazvat ću te.' reći puno toga, zapravo će kod ljepšega spol izazvati pravu bujicu negativnih osjećaja, piše Match.com. Za sve neuspješne zavodnike donosimo pet stvari kojima će dame oboriti s nogu te pet rečenica koje će ih natjerati da pobjegnu glavom bez obzira, prenosi tportal.

Stvari koje žene žele čuti:

Prekrasno izgledaš
Ovom jednostavnom i kratkom rečenicom ženi ćete pokazati da primjećujete i koliko cijenite sav trud koji je uložila da bi se spremila za izlazak s vama. Nema veze je li odjevena u minicu, večernju haljinu ili obične traperice i top. U svome komplimentu ne trebate biti specifični, dovoljno je da joj date do znanja da ste primijetili da lijepo izgleda.

Kako si provela dan?
Ovo će se na prvi pogled učiniti kao neobavezno ćaskanje, no ovim nevinim pitanjem joj jasno dajete do znanja da vas zanima njezin život. Pobrinite se da stvarno poslušate i čujete njezin odgovor, upamtite sitne detalje, poput svađe s kolegicom na poslu, i idući put ju pitajte o tome - bit će oduševljena koliko ste pažljivi.

Jako mi je lijepo provoditi vrijeme s tobom
Ovo je vjerojatno najbolje što možete reći na samome početku veze dok se još uvijek upoznajete. Ovom izjavom pomiče se granica, a ona će se opuštenije osjećati u vašem društvu. Osim toga, vjerojatno će i ona vama reći kako se osjeća u vašoj blizini, pa ćete znati na čemu ste.

Što misliš o...?
Muškarci inače vole detaljno objasniti što misle o određenoj temi, no ponekad je jako važno i partnericu pitati što misli o određenoj temi, događaju ili problemu. Stoga, ukoliko ju pitate za njezino iskreno mišljenje i sa zanimanjem ju poslušate, bit će vrlo polaskana. Preporučljivo je izbjegavati određene teme koje bi, pogotovo na samome početku veze, mogle izazvati nepotrebne sukobe i prepiranja.

Volio bih te ponovno vidjeti
Ovo je odličan način da zaključite uspješan spoj. Osim toga, ovim joj pokazujete da se s njom viđate jer vam se doista sviđa baš takva kakva je. Ovom rečenicom ćete izbjeći nelagodno čekanje pokraj telefona, što će biti veliko olakšanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari koje žene ne žele čuti

Doista imaš sjajno tijelo. Vježbaš li možda?
Prvo pravilo, ovakvu rečenicu joj nikada nemojte uputiti jer ovakav način primjećivanja njezinog sjajnog izgleda je previše objektivan i izazvat će neugodu. Osim toga, izbjegnite isticanje bilo kojeg dijela njezinog tijela jer ćete tako dati sliku plitke i površne osobe.

Da, znam sve o tome!
Žene vole inteligentne, informirane i načitane muškarce, no isto tako cijene skromnost. Rijetko koga će privući hvalisanje, a uloga pametnjakovića, koju silno želite zaigrati, vjerujte, uopće nije seksi. Ukoliko je htjela saznati baš sve informacije, mogla je večer provesti i čitajući Wikipediju.

Baš sam si kupio novi, luksuzni SUV
Ovakav otvoreni pokušaj impresioniranja imat će potpuno suprotan učinak - neće joj biti zanimljivi i fascinantni, već površni i plitki. Tijekom prvih spojeva jednostavno se suzdržite od iznošenja informacija o visini svoje plaće, funkciji na poslu i stvarima koje ste kupili.

Želiš li nakon večere svratiti kod mene?
Tijekom prvih spojeva nije baš preporučljivo odmah je pozvati u svoj stan, kako biste joj naprimjer pokazali fotografije iz srednje škole. Naime, čim čuju to pitanje, većina žena će pomisliti da ih pokušavate samo odvući u krevet, pa čak i onda kada za to imate jako dobar razlog. Tek u trenutku kada ona bude izrazila želju da dođe kod vas možete ju pozvati k sebi, bez bojazni da će poziv biti krivo protumačen.

Nazvat ću te
U redu, to je zapravo ono što ona želi čuti, no problem je što isto kažu mnogi muškarci koji nikada ne nazovu, pa se oko rečenice 'Nazvat ću te.' na kraju spoja razvio cijeli mit. Stoga, ukoliko ju želite nazvati i ponovno vidjeti, recite joj to, ako ne, jednostavno se zahvalite na lijepoj večeri i poželite laku noć.