Žene sklonije eksperimentima u spavaćoj sobi

Ne samo da su žene otvorenije eksperimentiranju ispod plahte, nego su i spremnije s partnerom podijeliti o čemu maštaju. Čini se kako je vrijeme dama s manjkom samopouzdanja daleko iza nas!

Dok je većina ispitanika priznala kako se radije seksa uz upaljeno svjetlo, kako voli nositi seksi donje rublje, upražnjavati seks u mnogim prostorijama doma ili koristiti lubrikante, te su odgovore u većoj mjeri zaokružile žene.

Ukupno je polovica ispitanika rekla kako su barem jednom gledali pornić zajedno s partnerom ili partnericom - što predstavlja dobre vijesti za sve koji žele povisiti temperaturu u spavaćoj sobi, a nisu sigurni otkuda početi. Kako snimiti kućni pornić?

Većina ispitanika bila je u braku i imala je djecu, a pozitivno iznenađuju podaci kako žene "redovitije i kvalitetnije" postižu orgazam s godinama.

"Društvo na žene gleda kao na čistunke koje ograničavaju seksualno izražavanje svojih partnera. Naše je istraživanje pokazalo kako to jednsotavno nije istina", rekla je Kristen Mark, voditeljica istraživanja.

K. Horvat / ordinacija.hr