Žene od kojih muškarci bježe glavom bez obzira

Američki psiholog Michael Stevenson opisao je žene koje muškarci zaobilaze u širokom luku, prenosi zena.blic.rs.

Mrziteljica muškaraca
Ona je samostalna, uspješna, nezavisna i ne treba joj muškarac da bi bila potpuna. Ona to i ne krije, zato je izazov za svakog muškarca koji će je pokušati ukrotiti, promijeniti i natjerati da ga zavoli. No, zbog njezine neovisnosti i snage, muškarci s njom ne ostaju duže u vezi.

Nesigurna djevojčica
Ovakav je tip žene noćna mora za svakog muškarca. Muškarci se u nju lako zaljubljuju, ali se još brže i odljube. Iako u početku veze glumi da je samostalna i sposobna, kako vrijeme odmiče njezina cmizdravost sve više dolazi do izražaja. Stalno je nezadovoljna, cmizdri za svaku sitnicu...

Sponzoruša
Ovakav tip žene se ne zaljubljuje u muškarca nego u njegov stil života i sretna je samo onda dok od njega dobiva sve što želi. Njezin je moto: "Dok nas siromaštvo ne rastavi". Za nekoliko sekundi može skenirati imovinsko stanje muškarca: koliko vrijedi njegov automobil, kuća... Impresionirana je samo njegovim kreditnim karticama i, naravno, dopuštenjem da ih koristi.

Ledena kraljica
To je žena koja koketira sa svima. Izgleda kao manekenka, ali je hladnija od Sibira. Poljupci i nježnosti za nju su gubljenje vremena. Vodi ljubav samo da bi zadovoljila čistu fizičku potrebu, a kada isproba jednog, odmah se baca na drugog muškarca. Zna biti i gruba, pa kada njezin partner zatraži malo pažnje, često kaže nešto u stilu: "Ostavi me na miru, vidiš da imam masku na licu." Najvažnije joj je da bude lijepa.

Gospođica idealna
Ona izgleda savršeno. Besprijekorno je našminkana, obučena, ispeglana. Uvijek zna kada i što treba reći, nasmiješena je i nikada nema problema. Ona je savršena, pa to očekuje i od partnera. U prijevodu – muškarac koji je s njom mora zaboraviti na podrigivanje, psovanje, izležavanje, izlaske s prijateljima... Realno, takvog nema ni u crtanim filmovima.

Inspektorica
Najsretnija je kada kritizira. Ima savršeno pamćenje. Stalno postavlja pitanja i želi da joj muškarac stalno polaže račune. Često ga i prati u stopu kako bi znala gdje se i s kim kreće. Razgovor s njom izgleda kao policijsko ispitivanje, a život s njom kao robija.