Žene o kojima muškarci potajno maštaju

konobarica, kava, italija, Laura Maggi, žene, mašta, muškarci
No, iako u ovom članku nećemo govoriti o stupnju preplanulosti, određene žene zaista posjeduju neki faktor koji se muškarcima čini nevjerojatno privlačan.

Bez obzira radilo se određenom zanimanju, poziciji, vještinama ili zanimljivom izgledu koji nas zna dovesti do toga da potajno zamišljamo kako bi bilo poigrati se s njima u svoja četiri zida. Iako ih ima mnogo, danas ćemo spomenuti nekoliko tipova žena o kojima muškarci potajno maštaju.

Konobarice

Mi muškarci često imamo svoj omiljeni kafić u kojem provodimo dobar dio dana. No, to najčešće nije iz razloga jer je tamo kava bolja, a piva hladnija, već iz razloga što u njemu radi zgodna djevojka koja nam je uvijek na raspolaganju, koja nam poslužuje prvu jutarnju kavu, sluša sve naše probleme ili nam na svaki naš zahtjev donese pivo u kojem volimo uživati. Recite, tko ne bi ponekad maštao o djevojci koja nam na svaki zahtjev donese pivo i pri tome ne prigovara? Naravno, ako ima pri tome ima odličnu liniju, a gornji dio tijela joj je kvalitetno razvijen (pri čemu ne mislimo na bicepse), bilo bi čudno da nam ponekad ne prošeta mislima.

Prijateljice vaših Facebook prijatelja

Da. vjerojatno je teško priznati koliko ste se puta zapleli u Facebook mrežu u kojima ste krenuli s pregledavanjem profila prijateljica vaših prijatelja, da bi sve to završilo na djevojkama koje ne da nisu iz vaše blizine, već su najčešće i iz drugih država. Ništa neobično, netko od vaših prijatelja lajka sliku i s tim sve krene. Otvoren profil, slike s mora u bikiniju, selfiji i ostale blagodati kojim nas je počastila moderna tehnologija nerijetko dovedu do toga da se i kasnije sjetite komada koja je Facebook prijateljica vašeg prijatelja.

Crvenokose djevojke

One su danas rijetkost u moru plavuša, crnki i brineta, ali baš iz tog razloga nam često prolaze mislima. Nije uopće teško zamisliti zašto, crvenokose glumice koje trenutno žare i pale Hollywoodom daju nam odgovor na to pitanje. Svaki muškarac se s vremena na vrijeme voli poigrati s vatrom, a izgled ovih djevojaka kao da nam govori da su baš takvog karaktera i da bi druženje s njima pružilo mnogo užitaka u spavaćoj sobi, ali i izvan nje.

Djevojke u automobilu do vas

Ako ste vozač, sigurno vam je poznata situacija brzog zaljubljivanja na semaforu. Čekate zeleno, a u traci do vas staje prekrasna djevojka koju do tada još nikada niste vidjeli. No, prije nego što ste uopće uspjeli reagirati, već se pali zeleno i tu je svemu kraj. Često baš te djevojke izgledaju nevjerojatno kul i zanimljive. Sunčane naočale čine ih misterioznima, a pojas prolazi baš pravim putem da dodatno istakne njihove obline. Kasnije je teško ne zapitati se tko je u stvari djevojka koju ste vidjeli, kuda putuje i zašto vam je toliko seksi.

Motoristice

Nešto je nevjerojatno seksi u djevojkama koje voze motocikle. Dovoljno ih je samo zamisliti na zvijeri s dva kotača utegnute u kožu, pri čemu im lice skriva kaciga, dok se duga kosa vijori na vjetru. Naravno da se nakon takve slike nije teško zapitati što bi nam takva djevojka napravila u krevetu ako je u stanju kontrolirati jednu takvu zvijer na dva kotača.

Izvor: macho.hr