Žena se šokirala kada je vidjela što je u prtljažniku auta koji je kupila

prtljažnik
...Britanka Charlie Wise nemalo se iznenadila kada je otvorila prtljažnik. Prvo je mislila da se radi o gumenoj igrački, a kada je vidjela isplaženi jezik, shvatila je da je pred njom zmija.

Charlie je od straha zalupila poklopac prtljažnika i pobjegla, piše Mirror.co.uk. - Kupila sam automobil i odvezla se kući kako bih ga očistila i tada sam našla ogromnu živu zmiju u prtljažniku - ispričala je Charlie.

Pronalazak zmije prijavili su nadležnim službama, a do njihova dolaska prijateljica vlasnice je zmiju zamotala u ručnik. Charlie je nakon pronalaska zmije nazvala bivšeg vlasnika koji joj je otkrio kako je prije dva mjeseca izgubio svog kućnog ljubimca, kraljevskog udava starog 3 godine. Ispričao joj je kako je selio kavez sa zmijom u prijateljevu kuću, a onda je zmija nestala.

- Svugdje sam provjeravao. Rastavio sam automobil na dijelove. Mislio sam da je izašla. Ne bih je ostavio - ispričao je, a s njim se složila i njegova djevojka. - Ne bismo prodali automobil da smo znali da je zmija u njemu - rekla je.