Željko Bebek: Na skorašnjem koncertu u Čapljini slušat ćete hitove od početka moje karijere sve do solo karijere.

željko bebek, Čapljina, željko bebek, Čapljina, željko bebek, Čapljina, željko bebek, Čapljina, željko bebek, Čapljina, željko bebek, Čapljina

Nezaboravnu zabavu svim generacijama u Čapljini će, za Uskrs, upriličiti jedan od najizvođenijih glazbenika regionalne scene 74.godišnji Željko Bebek.
Pred koncert u Čapljini, Bebek priča o svom albumu "Ono nešto naše", ali i o tome što ćete moći sve poslušati na skorašnjem koncertu:

"Album "Ono nešto naše", pronašao je put do svojih slušatelja i od prošle godine kad je izađao zabilježio je velik uspjeh na radijima i televizijama, a pogotovo na samim koncertima. Uvijek imam ugodne koncerte na kojima se svi dobro zabavljaju, bili koncerti u dvorani, na otvorenom, uglavnom obožavam sportske dvorane kako će nam i biti sada u Čapljini jer i cijela produkcija dobije smisao, a i publika uživa u koncertu koji lijepo starta u 20:00 sati", kazao je Bebek.

Puno pažnje i energije, zajedno s publikom, Bebek posvećuje svojim turnejama.
"Od velike mi je važnosti da na koncertima u sklopu ove turneje otpjevam sve one pjesme koje sam u životu volio pjevati od početka svoje karijere, ali uključujući i moju solo karijeru. Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, mi glazbenici punimo "životne baterije" uz njih, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije", zaključio je glazbenik Željko Bebek.
Ulaznice možete kupiti preko sustava www.kupikartu.ba te na prodajnim mjestima: Caffe bar Hennessy (Čapljina), Caffe bar Raffaello (Ljubuški), Pivnica Međugorje (Međugorje), The Basement Pub (Čitluk), Gastro Pub Gonzales (Mostar) i Caffe bar Carpe Diem (Metković).

Ulaznice su u pretprodaji po povoljnijim cijenama: parter 15 KM, tribine 20 KM i VIP 35 KM.