Zdravko Čolić: 'Više od misica me uzbuđuju jedre sobarice...'

zdravko čolić
zdravko čolić
Ispred stana su ga neke čekale u vjenčanicama, pa se i pokušavale sprijateljiti s njegovom mamom da preko nje dođu do Zdravka. Sarajlija je oduvijek znao sa ženama. Njihovo opsjedanje nije mu smetalo. U karijeri je od 219 snimljenih pjesama njih 16 posvetio ženama. Pjevao je Emily, Ruški, Julijani, Ivani, Anđeli, Jasmini, Esmi, Helen-Marie, Kristini... Na glasu je kao slamatelj ženskih srca, a u životu je imao samo tri duge veze.

- Drage su mi bile i one strastvene, kratke. Jedna takva noć ili možda samo pogled znao mi se duboko urezati u sjećanje. Ponekad bih se osjećao kao da smo proživjeli cijeli život u tih nekoliko sati. Imao sam divnih trenutaka, susreta, pa i kratkih veza koje su ostavile pečat. Odvojio bih jedno od drugog, te tri duge veze od strasti - rekao je Čola.

Danas ga obuzme sjeta kad govori o obožavateljicama jer mu zbog osiguranja teže priđu nego nekad. Najpopularniji pjevač bivše zemlje ne taji kakve su ga žene privlačile. Moglo je pored njega biti sto misica, no kad bi pored njega prošla jedra sobarica, Čolin bi pogled odlutao, a misice ostajale same. Miljenik svih žena najviše voli one prirodne, iz naroda.

- Ta erotičnost običnih žena mi je neodoljiva. Uvijek me uzbuđivalo prirodno, normalno, one punije, jedre žene. Svatko ima svoj ukus, no to ne znači da nisam volio i misice - rekao nam je Zdravko.

Sa suprugom Sandrom vjenčao se u tajnosti 2001. godine. Mjesecima nitko nije znao da je Čola u braku.

- Dogovorili smo se s matičarkom da pomakne moje ime nekoliko stranica unazad, kako njezini kolege to ne bi odmah sutra vidjeli. Uspjela je ostaviti prazno mjesto na nekoliko stranica unazad, pa se tek za mjesec i pol to otkrilo - raspričao se Čolić, koji se ponosi kćerima Unom i Larom. U braku se, kaže, ničega nije odrekao.

- I dalje mislim da se čovjek ničeg ne treba odricati. Više ne izlazim svaku večer na lumperajke. Obiteljskom čovjeku je mjesto doma, ali kad se radi koncert, turneja..., podrazumijeva se da ću zaglaviti na tim druženjima. Još imam i snage i energije. Našao sam zlatnu sredinu, što je u ovim godinama najpristojnije - kaže Čola.

24sata.hr