Zbog čega se to žene osjećaju seksi?

Top tri stvari zbog kojih se žene osjećaju seksi su glatke noge, novo seksi donje rublje i komplimenti na račun izgleda. Na listi su se također našle fine najlon čarape, parfem, visoke čizme, nalakirani nokti, podignuta kosa i gutljaj vina, otkrilo je istraživanje online trgovine donjeg rublja Boux Avenue u Velikoj Britaniji.

'Nevjerojatno je da tako suptilne promjene mogu povećati osjećaj seksipila kod žena, dosad smo na moć koje donje rublje daje gledali podcjenjivački, ali ovi rezultati dokazali su samouvjerenost žena modernog doba', istaknula je predstavnica agencije Lisa Bond.

Čak 80 posto sudionica istraživanja na prva tri mjesta najvažnijih stvari koje im pružaju osjećaj zavodljivosti i seksi izgleda stavila je glatke noge, donje rublje i komplimente na račun izgleda.

Istraživanje je pokazalo i da jedna od dvadeset žena svakodnevno ulaže veliki napor kako bi se osjećala seksi, a tu je još uvijek značajan postotak onih koje se, kada žele zavodljivi izgled, ne odriču visokih potpetica i crvenog ruža.

Izvor: tportal.hr