Zbog čega se sve žene osjećaju seksi?

Instant stvarčice zamijenile su i ne tako oku vidljive 'sitnice' koje odaju samouvjerenu modernu ženu koja zaista zna što želi.

 

U svrhu poboljšanja ponude za najvjernije kupce koji su spremni u svoj izgled uložiti pravo bogatstvo - žene, brojne agencije već godinama provode istraživanja o stvarima za kojima dame prvo posežu u nastojanju da se osjećaju seksipilnijima.

Iako se pretpostavljalo da visoke potpetice i crveni ruž zauzimaju visoka mjesta na ovoj ljestvici, iznenađujućom se pokazala činjenica da instant podizači stila ženama više nisu prioritetni.

Naime, čak 80 posto ispitanica u najnovijem istraživanju koje je provela američka agencija Boux Avenue na prva tri mjesta najvažnijih stvari koje im pružaju osjećaj zavodljivosti i seksi izgleda stavila je glatke noge, donje rublje i komplimente na račun izgleda.

'Nevjerojatno je da tako suptilne promjene mogu povećati osjećaj seksipilnosti kod žena. Do sada smo na donje rublje gledali podcjenjvački, ali ovi rezultati dokazali su samouvjerenost žena modernog doba', istaknula je predstavnica spomenute agencije, Lisa Bond.

Istraživanje je pokazalo i da jedna od dvadeset žena svakodnevno ulaže veliki napor kako bi se osjećala seksi, a tu je još uvijek značajan postotak dama koje se, kada žele zavodljivi izgled, ne odriču visokih potpetica i crvenog ruža.

hot.hr