Zavedite ga skidanjem!

Izludite ga skidanjem

Kad nastupi trenutak da skidanjem zavedete svog dragog, obucite nešto seksi. Muškarce naime, jako zanima što se skriva pod vašom odjećom. Ako se odlučite za uobičajenu predigru koja se zahuktava međusobnim skidanjem, nećete imati previše posla, ali ako se odlučite za vruće zavođenje skidanjem čeka vas senzualna igra erotike čija je namjera da vašem dragom oči naprosto ostanu na vašem tijelu. Ispod odjeće imajte erotično i zavodljivo donje rublje, jer je zavođenje skidanjem vizualna poslastica za vašeg partnera. Obične ili čak strgane gaćice ne dolaze u obzir. Radije obucite tangice ili seksi gaćice, po mogućnosti prozirne, osobito ako imate nešto dlačica koje se mogu vidjeti kroz njih. To može biti vrlo uzbudljivo. Ne zaboravite na seksi grudnjak, crne ili crvene boje. Možete dodati i podvezice i haltere. Možete biti i u uskoj majici bez grudnjaka i računati na nabrekle bradavice. Preporučljive su i visoke pete, tako da partenru možete ponuditi cijeli paket, a on vas može iznenaditi vlastitim erotskim donjim rubljem.


Izludite ga skidanjem uz glazbu i ples

Da ne bi bilo zabune, ovdje ne mislimo na striptiz, iako ni on nije loša ideja, već o ugodnoj i zavodljivoj glazbi uz koju ćete ga skidanjem posve obezglaviti. Možete isprobati nešto lagano i ambijentalno i započeti polaganim skidanjem, a možete se odlučiti i za bržu verziju te partnera još više zavesti plesom i vrtenjem vaše guze. Kad ga zavodite skidanjem pomičite se u ritmu glazbe ili ju koristite samo za atmosferu. Muškarac vas može samo gledati, a možete se i uvijati ono njega, ponekad ga dotaći ili mu dopustiti da vas pomogne skinuti. Najbolje je da oboje sudjelujete. Kada ste pri kraju sa skidanjem, počnite skidati čarape, a nogu naslonite na njegovo međunožje. Ako ste dovoljno odvažni, stavite mu stopelo pred usta i natuknite da želite da vam ljubi i liže stopala i nožne prste.


Laganim skidanjem do potpunog uspjeha

Ako ste se odlučili za zavođenje skidanjem, morate imati dovoljno vremena. Ne smijete biti u žurbi, jer je bit igre da zavođenje i uznemiravanje vašeg partnera teče sa stilom i lukavošću, s namjerom da ga skidanjem potpuno izludite i da jedva čeka da vas zgrabi i poseksa. Preporučamo vam i zavođenje naizmjenično skidanjem i oblačenjem - naramenicu prvo spustite, a onda ju senzualno vratite natrag ili skinite grudnjak i grudi prekrijete rukama. Rubove gaćica pomičite, tako da vam partner ponekad baci pogled na dlačice, a onda pokažite cijelo međunožje. Ponovno sve pokrijte i okrenite se da baci pogled i na vašu guzu. Svaki odbačeni dio garderobe stavite partneru u ruke tako da može uživati u mirisima vašeg tijela. Dodatno će ga uzbuđivati i činjenica da je u ruke ili na lice dobio nešto što pokriva vaše najzavodljivije dijelove tijela. Kada ste posve goli, mazite se i dotičite po cijelom tijelu. Sa skidanjem pričekajte toliko vremena da partner postane toliko uzbuđen da će se osjećati kao da će od želje za vama naprosto eksplodirati!

izvor: intimamedicine.com