Zašto su male grudi bolje?

grudi, razlozi, sise

1. Više užitka u krevetu

Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi. Istraživači sa Sveučilišta u Beču utvrdili su da su velike grudi 24 posto manje osjetljive, što znači više pokreta, osjećaja i zabave za grudi s manje masnog tkiva.

2. One čine da izgledaš mlađe

U mladim danima ta činjenica nije bila bitna, no u onim nešto starijim i mudrijim to bi moglo biti nešto što se itekako cijeni. Veće grudi počinju padati tijekom vremena, što je očiti znak starenja. Hm, čini se da stvari koje su bile mane u dvadesetima, kasnije postaju prednosti.

3. One privlače financijski osigurane muškarce

Barem tako tvrdi jedno istraživanje, prema kojem velike grudi privlače uglavnom "loše" frajere. Drugo istraživanje Sveučilišta u Westminsteru, koje je ispitivalo vezu između seksizma kod muškaraca i veličine grudi, pokazalo je kako muškarci, koji velike grudi smatraju atraktivnijima, smatraju i kako su žene slabiji i potčinjeniji spol.

4. Čine vas zdravijima

Znate li da manje grudi mogu biti od pomoći u prevenciji raka dojke? Kako prenosi portal Your Tango, puno je lakše napipati kvržicu na manjim grudima, zbog manje slojeva.

5. Ljeto je vaše vrijeme

Topliji mjeseci itekako pogoduju curama s manjim košaricama, jer im pristaju gotovo svi oblici gornjih dijelova badića.

index.hr