Zašto muškarci ne mogu odoljeti "zločestim" djevojkama

Poznato je da pripadnici jačeg spola uglavnom bježe od djevojka koje su u stanju ispuniti svaku njihovu želju. Doduše, ništa drugačija situacija nije ni kod žena, štoviše i neka istraživanja su potvrdila da se pripadnice nježnijeg spola radije upuštaju u ljubavnu vezu s konfliktnijim muškarcima.

Što je toliko privlačno kod "bezobraznih" i "provokativnih" žena, saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

Ne forsiraju ozbiljnu vezu

"Zločeste" djevojke su, tvrde psiholozi, poprilično slobodne i ne ovise o svojim roditeljima. One uglavnom nisu zainteresirane za ozbiljnu vezu pa se muškarci ne pribojavaju da će u skoroj budućnosti upoznavati roditelje i ostale članove obitelji.

Nisu opterećene shoppingom

Naravno, to ne znači da su takve djevojke neuredne te da uopće ne brinu o svom izgledu, ali njima shopping nije prva stvar na listi prioriteta.

Prilagodljive su

Zaista je riječ o djevojkama koje se znaju prilagoditi svakoj situaciji. One se ne srame kada se u njihovoj blizini pričaju neukusni vicevi, ne žale se da im je glazba preglasna, a znaju se šaliti i na vlastiti račun.

Karakterno su slične muškarcima

Zna se da su muškarci slabi na motore i brze automobile, a istim stvarima ne mogu odoljeti ni "loše" djevojke.
Ako uz sve to uživaju u ispijanju piva, rijetko koji muškarac će ih pustiti iz svog naručja.

Dobre su u krevetu

Budući da imaju višak samopouzdanja, takve žene uvijek su spremne za eksperimentiranje u spavaćoj sobi. Osim toga, u većini slučajeva preuzimaju inicijativu što pripadnike jačeg spola dodatno uzbuđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znaju primati komplimente

Kada im kažete da imaju dobru guzu ili grudi, "zločeste" djevojke se neće zacrveniti nego će vam pokazati još neke detalje na svome tijelu za koje su sigurne da će vas još više zainteresirati.

nacional