Zašto je bolje izlaziti s djevojkom koja voli knjige?!

izbori u BiH, HDZ BiH, računala, knjiga, Mostar, kopiranje, optužnica, knjige, djevojke, izlasci, knjiga, knjiga, panika, djeca, škola

Ona ima načela

Knjige sadrže savjete, pouke života... Djevojka koja čita razume dublje poante u životu, ne zadržava se samo na površnosti stvari.

Kompleksne su

Ako želite s nekim provoditi vrijeme do kraja života, treba vam netko tko je kompleksan i zna misliti. Nekoga tko nije predvidljiv i koga nije tako lako "pročitati". Načitana žena ima slojeve i slojeve koje morate probiti prije nego što dođete do nje. Emocije koje su dublje nego površne ideje i riječi filozofa, genija, umjetnika u duši...

Pored nje ćete dobro izgledati
Nećete biti ponosni na nju samo zbog njezinog dobrog izgleda. Kada vidite kako lako stupa u kontakt s ljudima i zadivljuje ljude njezinim socijalnim vještinama, napokon ćete shvatiti da je za savršenu ženu potrebno mnogo više od dobrog izgleda.

Lako ju je zadovoljiti

Njoj ne trebaju dijamanti, najnovija odjeća ili skupocjeni automobili. Ona je žena koja razume što je zaista bitno u životu. Znaš da se za tebe neće udati zbog novca ili socijalnog statusa. Ona traži što i svaka heroina u njenim knjigama - ljubav.

Produhovljena je

Dobra stvar kada su knjige u pitanju je to što možete otići na kraj svijeta i upoznati razne običaje i kulture, a da ni ne mrdnete iz kreveta.

Ne igra igrice
Nisu joj potrebne igrice kako bi pokazala što želi, kada već ima knjigu punu likova. Ona stalno koristi svoju maštu, ali joj je potrebno osjetiti stvarnost kada je u društvu ljudi.

Samostalna je
Ona ne želi biti sa svojim muškarcem sve vrijeme. I njoj je potrebno vrijeme kao i vama, a također neće povisiti ton ili biti dosadna, jer to jednostavno nije njezin stil.

Ona je seksi
Inteligencija uzbuđuje.

Može održavati konverzaciju
Može biti da je ona prva djevojka s kojom uopće uspijevate održati kvalitetan razgovor. Ne samo netko koga slušate i čekate da što prije završi pa da možete otići.

citaj.ba