Zašto dečki ostavljaju dobre djevojke

svađa
Ima u tome istine, a pritom epitet "opasna" uopće ne mora biti u pitanju. Na temelju iskustva, neke djevojke znaju kako se trebaju ponašati kako bi zadržale voljenog muškarca. Nije sve u tome da budete ono što jeste, već i povesti računa o sljedeće tri pogreške zbog kojih će muškarac ostaviti i najbolju djevojku.

On se osjeća kao da je pod pritiskom

Juriš li konstantno za njim? Želiš li više ljubavi, pažnje i seksa nego što ti pruža? Osjećaš li da stalno pokušavaš "srediti" stvari u odnosu?

Ako se pronalaziš u nekim od ovih pitanja, tvoja veza se nalazi u neravnoteži i vrlo je moguće da se on osjeća da u vezi pod pritiskom. Bitno je znati da nije sve tvoja krivnja. Većina muškaraca bježi od emocionalnog pritiska kao da je u pitanju borba za goli život (što u njihovoj glavi i je). To utječe na njihovo shvaćanje muškosti i čini da se osjećaju nesigurno, kao da ništa što rade za vas nije dovoljno dobro (iako to često nije istina), to čini da se oni radije povlače nego da rade na rješavanju problema.

Vaša veza izgleda kao natjecanje

Ako se muškarac mora boriti sa ženom za "kontrolu" u vezi, on smatra da u životu žene s kojom je, nema prostora za muškarca. A nije loše zapamtiti da je to u vezama vrlo važno.

Ovo ne znači da muškarac treba kontrolirati cijelu vezu, svaka strana treba imati kontrolu u određenim situacijama, ali ako se žena u vezi ponaša kao da apsolutno sve može sama, i tvrdi kako bi trebala, na kraju će završiti - sama. Ne trebate osjećati kao da se borite s partnerom za nešto, vezu čini suigrač a ne protivnik. A i zašto vam je teško da mu date da otvori staklenku koju možete sami, zamijeni žarulju, otvori vam vrata, hvali se svojim postignućima i tako dalje ..

Ne osjeća poštovanje

Nikada nećete moći izgraditi ozbiljnu vezu s muškarcem kojeg ne poštujete. Da biste imali stabilan odnos morate osjećate da ste tu jedno za drugo, kao i da uvažavate mišljenja. Muškarac mora znati da će u svom najslabijem trenutku u vama naći podršku, a ne osudu. Jer ako mislite da su muškarci Balkanci, niste ni svjesne koliki broj žena stvarno muške emocije smatra slabošću.

Neka zna da ste sposobni s njim pregurati sve, da ne može zbog iskrenosti izgubiti vaše poštovanje i da ste mu vi zapravo najjača podrška koju može dobiti kada sve krene po zlu.

Cosmopolitan.hr