Začinite vaš seks s dugogodišnjom partnericom

Kako začiniti dugogodišnju vezu? Pročitajte par savjeta i rasplamsajte strasti.
1. Isplanirajte seksi spoj

Kada ste bili solo, sigurno ste pomno planirali spojeve i razmišljali o seksu. Iako više niste na tržištu, sjetite se stranice u bilježnici solo frajera i isplanirajte romantični spoj. Isplanirani seks može biti super jer se treba malo potruditi. Treba se obrijati, kupiti cvijet, izglačati košulju. Čim više truda ubacite u planiranje, to ćete više biti uzbuđeniji što čini veliku razliku između ˝preumorna sam za seks˝ i pogleda na bolju polovicu koja se skida.
2. Budite spontani

Uzbuđenje također dolazi kada je neočekivano. Pogotovo kada se radi o nečem novom, što može biti okidač za veliku seksualnu satisfakciju. Možete započeti tako da joj pošaljete cvijeće bez ikakvog razloga ili je dočekati samo u boksericama kada dođe s posla. Pogledajte kuću i potražite mjesta na kojima se još niste seksali, poput perilice rublja.
3. Sjetite se njenih želja

Ljudi koji se seksaju nekoliko godina misle da znaju sve o seksu. To nije točno, a i naše se želje mjenjaju s godinama. Legnite zajedno goli i istražujte tijela. Možda se dogodi da nešto što vas nekad nije uzbuđivalo sada potupuno izludi. Na primjer, ako vaša partnerica prije nije željela grublji seks ili vezivanje, sada možda želi. Istraživanje starih i novih fantazija može probuditi strast koju ste imali na početku veze.
4. Izludirajte se

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seks s vašom dugogodišnjom partnericom ne smije biti kao obavljanje kućanskog posla. Sjetite se da se ne radi samo o orgazmu, već i o zabavi. Flertujte s njom cijeli dan, izazivajte je, neka iščekuje što će se dogoditi navečer, budite tajnoviti. Drugim riječima, pošaljite joj nekoliko seksi poruka tijekom dana a navečer uživajte jedan u drugome.

macho.hr