Za nju i njega: Odaberite idealan poklon za Valentinovo

Premda mnogima 14. dan ovog mjeseca nije jedan od omiljenijih u godini, ovo je savršena prilika da partneru, odnosno partnerici pokažete koliko ga/ju cijenite. Možda vam neki od naših prijedloga pomognu u izboru idealnog poklona za voljenu osobu!

'I Love you' čestitka
Ukoliko ste se odlučili za ovakav poklon savjetujemo da ne kupujete čestitku s već napisanom porukom. Međutim, nemojte ni prepisivati stihove nekih poznatih pisaca. Zvučati ćete iskrenije ukoliko sami osmislite nekoliko jednostavnih rečenica kojima ćete mu/joj iskazati ljubav.

Poklon bon u omiljenoj trgovini
S obzirom da su još uvijek sniženja, možda je ovo idealna prilika da vaša bolja polovica obnovi garderobu. Ukoliko ćete sami birati krpice velike su šanse da ćete pogriješiti s veličinom, bojom ili modelom. Upravo zbog toga mnoge trgovine nude poklon bonove koji će vam skratiti muke.

Ulaznice za koncert ili film
Ako vam baš ništa ne pada na pamet, rezervirajte karte za film u kojem ćete oboje podjednako uživati.

CD sa zajedničkim pjesmama
Ovo je također jedan od originalnijih i najisplativijih poklona. Otvorite play-listu na svom računalu i izdvojite stihove koje vas oboje podjednako bacaju u trans.

Romantična večera
Ukoliko zbog svakodnevnih obaveza malo vremena provodite u kuhinji, možda je ovo idealna prilika da svojoj partnerici, odnosno partneru skuhate nešto što najviše voli. Ukoliko vam financijske mogućnosti to dopuštaju, iznenadite ga/ju romantičnom večerom u omiljenom restoranu.

izvor: nacional.hr