Za češće i bolje ženske orgazme, dečki moraju ispuniti samo dva uvjeta

Za češće i bolje ženske orgazme, dečki moraju ispuniti samo dva uvjeta
Ako želite bolje zadovoljiti partnericu u krevetu, počnite više zarađivati. Istraživanje koje je pratilo intenzitet ženskih orgazama, učestalost odnosa i seksualno zadovoljstvo pokazalo je da su žene na dobitku ako im je partner duhovit, samouvjeren i dobro zarađuje.

Psiholog George Gallup i njegovi kolege sa Sveučilišta u Albanyju proveli su istraživanje na heteroseksualnim studenticama u vezi, ispitujući ih koliko često postižu orgazme za vrijeme seksa. Također su provjerili financijsko stanje partnerove obitelji, tjelesne mjere, osobnost i koliko su privlačni (to su ocjenjivale prijateljice od ispitanica).

Otkriveno je da su na intenzitet orgazma utjecali privlačnost muškarca, koliko su se često seksali i koliko je seks zadovoljavajuć. Također, žene čije su prijateljice njihove dečke ocijenile kao privlačnije, doživljavale su intenzivnije orgazme, a muškarci sa širim ramenima su imali seksualno zadovoljnije djevojke.

Žene koje su se mlađe počele seksati imale su više partnera, doživjele su više orgazama i bile su zadovoljnije u seksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesor Gallup je dodao i da su identificirali seriju partnerovih psiholoških osobina - motivaciju, inteligenciju, usredotočenost i odlučnost, zbog kojih su mogli predvidjeti koliko će često njihove partnerice inicirati seksualne odnose. Tako su duhoviti muškarci imali partnerice koje su češće inicirale seks, češće su se seksali, ali su žene i češće doživljavale orgazme.

Net.hr