FOTO/VIDEO  Web stranica za prevaru partnera totalni hit u Brazilu

stranica, prevara, partneri
Naime, reklama ovog dejting servisa glasi: 'Želite prevariti partnera? U tom je slučaju dejting servis Ashley Madison pravo mjesto za vas.'

Kanadska tvrtka Ashley Madison otvorila je svoj sajt u Brazilu prije 15 mjeseci. U zemlji koja ima gotovo 200 milijuna stanovnika tvrtka koja se oglašava riječima 'život je kratak - prevarite partnera' već je postigla značajan uspjeh, no Brazil je samo jedna od 24 zemlje u kojima Ashley Madison nudi svoje usluge, piše tportal.hr.

U SAD-u kanadska tvrtka ima osam milijuna korisnika, a u samoj Kanadi šest milijuna. Borges tvrdi kako tvrtka koju predstavlja ne zagovara prevaru, već nudi bolji način kako da ju se vrši.

'Brazilci imaju vrlo snažan poriv za zadovoljstvom, seksom i zabavom. Kad se tome doda interes za tehnologiju, komunikaciju i upoznavanje ljudi, nije ni čudno što imamo već milijun korisnika, a otvoreni smo tek nešto više od godinu dana', kaže predstavnik Ashley Madisona u Brazilu Eduardo Borges.

Ashley Madison ima oko 17 milijuna korisnika širom svijeta, a Brazil im je već postao drugo najveće tržište. U Brazilu osim kanadske tvrtke djeluju i eHarmony i Second Love.

Kanadska tvrtka je navodno imala prvenstveno žene na umu kad je počela nuditi svoje usluge. Za 25 dolara muškarac može upoznati dvadesetak žena za koje je servis potpuno besplatan.

Kao krunu svoje prve godine u Brazilu, Ashley Madison nudi program 'Ljubavnik garantiran' - povrat novca u slučaju da klijent nije zadovoljan. Dosad nitko još nije tražio svoj novac natrag.