Vrući ljetni seks: Pripremite se na znoj, mirise i dehidraciju!

Vrući ljetni seks: Pripremite se na znoj, mirise i dehidraciju!
Za vrijeme ljetnih vrućina seks možda i nije baš najugodniji, a kada temperatura na termometru prijeđe 30 stupnjeva, kome je uopće do seksa? Većina će se u tom trenutku najvjerojatnije poželjeti ispružiti na suprotnom kraju sobe, što dalje od partnerovog vrućeg tijela. No, ako se, usprkos vremenskim uvjetima, odlučite na seks, pripremite se kako biste znali što vas očekuje i ne zaboravite te da će tu biti znoja i raznih mirisa, a treba pripaziti i na dehidraciju i umjerenost, piše Your Tango.

Znoj. Činjenica je da ćete se za vrijeme seksa ljeti znojiti, i to od onog trenutka kada započnete s akcijom. Ukoliko se ne osjećate ugodno dok se u povećim količinama znojite pred partnerom, upalite klimu ili čekajte ljetnu oluju, a u obzir valja uzeti i seks pod tušem.

Miris. Prekomjerno znojenje vrlo brzo dovodi do ne baš mirišljave situacije. Neugodna miris teško je izbjeći, no spas možete potražiti pod tušem ili u moru. Upravo su to najbolje strane ljetnog seksa.

Dehidracija. Svi znaju da je za vrijeme ljetnih vrućina vrlo važna hidracija tijela, pa to isto pravilo vrijedi i za vrijeme seksa. Zbog povećanog znojenja, tijelo će tražiti veću količinu tekućine, stoga imajte pokraj kreveta kakvo piće jer ljubljenje s isušenim ustima baš i nije seksi.

Umjerenost. Možda ćete totalno poludjeti jedno za drugim, no pripazite i držite se umjerenosti te ne pretjerujte. Seks za vrijeme ljetnih vruća vrlo lako može iscrpiti i one koji su potpuno fit. Odgodite za neke hladnije dane isprobavanje novih ekstremnih poza i tantričkog seksa, napravite pauzu, pijte puno vode i tek se onda, ako budete imali snage, upustite u još jedan izazov.