Vruće fotke: Učenici učiteljicu ucjenjivali njenim golim snimcima

mark marku, spot, učenici, učiteljica, ucjena, fotke, seks, savjeti, krevet, žene, mržnja, krevet, seksualno iskustvo, seksualni odnosi, sex orgazam, orgazam
Kako piše Dnevnik.sl, u slučaju je prijavljeno čak 18 ljudi, a troje je optuženo za iznudu zbog čega bi mogli biti osuđeni i na kaznu od pet godina zatvora.

Ostali učenici slike su raspačavali, tako im prijeti ili novčana kazna ili godinu dana zatvora.

Profesorica je USB stick sa svojim fotografijama izgubila u listopadu prošle godine. U kolovozu prošle godine počela je ucjena SMS-ovima.

U početku su ucjenjivači tražili novac, ali kako je počela školska godina tako su počeli zahtjevati da im otkrije pitanja za ispite. Profesorica se nije dala smesti i cijeli slučaj je prijavila policiji. Fotografije, ubrzo se ustanovilo, ionako su već kolale među učenicima.

Policija je krajem proše godine kod jednog maturanta pronašla USB stick sa fotografijama, kao i mobitel s kojeg se profesoricu ucjenjivalo. Ustanovljeno je kako je imao dva pomagača, ali policija nije htjela otkrivati dodatne informacije pa se pretpostavlja kako je riječ o maloljetnicima.

Ravnatelj škole Jaka Erker je naglasio kako učenici upleteni u ucjenu neće izbjeći disciplinske mjere, ali napomenuo je kako će imati razumijevanja za one koji su fotografije raspačavali.