Vruća linija: Uzbudite se na daljinu

Uzbudite se preko telefona

Nazovite partnera i seksi, požudnim glasom recite mu da mislite na njega, da zamišljate kako radite neku vruću, seksi, zločestu stvar. Ovo će biti vaša privatna vruća linija. Kažite mu da jedva čekate doći kući i baciti se među plahte. Možete mu reći i da ga kod kuće čeka nešto vruće i slatko i da mora požuriti da mu se primamljivi desert ne ohladi. Nazovite ga više puta tijekom dana, uvijek ga ponovo uzbudite i kontrolirajte vrućinu u njegovim gaćicama.

Vruća linija: Zločesta poruka

Iako živimo u vremenu u kojem pisane poruke više nisu aktualne, jer su zamijenjene sms porukama i ekektronskom poštom, izaberite staromodnu taktiku! Ujutro, prije nego odete iz kuće, partneru ostavite ceduljicu na koju ste napisali nešto jako vruće. Na primjer da će ga za večeru dočekati vaše uspaljeno međunožje koje žudi za njegovim jezikom. Budite originalni i drski! Vaša vruća linija biti će otvorena tijekom cijelog dana!

 Promijenite identitet

Izmislite novu vruću liniju. Cijeli dan mu šaljite zločeste seksi poruke i to s lažne adrese i s lažnim identitetom. Uznemirujte ga, izazivajte i dajte mu na znanje da ga silno želite i da ste njegova velika obožavateljica. Na kraju mu/joj kažite da ste to bili vi i da ste se malo zabavljali. Ne ljutite se, ako vam odgovori na mail i prihvati vašu igru, jer to je zapravo vaša namjera. Nećete ni znati je li cijelo vrijeme znao da ste to vi ili je zaista vjerovao da ste netko drugi.

Vruća linija s parfemom na vratu

Prije nego odete iz kuće, na ovratnik njegove/njezine košulje kapnite malo svog parfema. Osjećati će vas cijeli dan i jedva čekati da vas zgrabi i strasveno poljubi. Osobito ako imate parfem koji podsjeća na vaše intimne trenutke. Vruća linija će na taj način biti non stop otvorena u njegovim/njezinim mislima.

Vruća fotografija

Vrlo učinkovita ideja - i zato ne čuvajte fotke samo u kompjuteru! Svoju sliku u seksi pozi stavite mu/joj na uzglavlje i ostavite poruku da ga/ju upravo takva poza čeka kada se vrati kući. Na slici budite što više seksi, radije oskudno odjeveni nego posve nagi. Obucite neko seksi donje rublje ili samo atraktivne gaćice. Glavno da postignete svoj zločesti naum. 

Vruća linija uz seksi donje rublje

Prije nego se vaš parner ujutro obuče, poklonite mu/joj novo, seksi donje rublje koje neka obuče na posao. Sigurno neće moći prestati misliti na vas tako da će vaša vruća linija biti stano otvorena, bilo da će as zvati telefonom, bilo da će vam slati sms ili e-mail poruke.

 Poziv na lažni dejt

Ako još niste u ozbiljnoj vezi pozovite ga na lažni dejt. Pozovite ga, ali se predstavite kao neka druga osoba. Obećajte mu zabavu i božanske užitke.  Kad će vidjeti da ste to vi, biti će oduševljen znajući da vas čeka nezaboravan, vrući seks.

Vruća linija ostavlja ružičasti trag

Ako kući stignete prije partnera, pripremite mu iznenađenje! Kod kuće ga pričekajte posve nagi usred buketa od ružičastih ruža. Ulazna vrata možete ostaviti odškrinuta. Prije toga mu ostavite seksi poruku na tajnici - vruća linija naime mora biti uvijek otvorena. Na kvaki mu ostavite porukicu i drske upute što raditi i kamo ići nakon što zatvori i zaključa vrata za sobom. Bitno je ne dopustite da vas netko ometa.

intimatemedicine.com.hr