Vrijeme je da seks iz mašte postane stvarnost

Jedna od takvih knjiga u posljednje vrijeme putuje među ženama, a nosi naslov 'Pedeset nijansi sive'

Erotski roman 'Pedeset nijansi sive' koja će se sredinom rujna moći kupiti i na hrvatskom jeziku u izdanju Profila stekao je svjetsku popularnost, a likovi tajkuna Christiana Greya i studentice Anastasije Steele sve su češće u spavaćim sobama stvarnih osoba.

SheKnows magazin izdvojio je nekoliko pikantnih detalja koji su toliko sočni da ih preporučuje isprobati.

Jeste li bili zločesti?
Bez previše razmišljanja zatražite da vas partner malo nalupa po guzi, jer drugačije nikada nećete saznati jeste li za taj tip seksa. Prema preporuci iz knjige, neka vas dragi prvo lagano pljusne po stražnjici, a zatim mu dajte instrukcije o jačini i duljini udarca, ako vam se tako nešto zapravo i sviđa. Anastasia u knjizi kaže: 'Predajem se ritmu, upijam svaki udarac...' Ovakva zabava u krevetu besplatna je, a za jači dojam možete koristiti ravnalo, kao što to koristi Christian u knjizi.

Pronađite svoju seksi stranu
Radnja knjige smještena je u američkom gradu Seattleu, a neke vruće scene odigravaju se u hotelu Heathman u Portlandu. Hotel nudi nekoliko paketa smještaja poput Charlie Tango, a upravo je to i ime Christianovog helikoptera. Uz nadoplatu od 40 dolara dobit ćete pjenušavo vino (koje par pije i u knjizi) i sivu kravatu. Ako imate oko 400 tisuća dolara, u istoj se zgradi nalazi i stan koji možete kupiti. Pronađite svoju seksi stranu i krenite u avanturu. Ne treba vam 400 tisuća dolara, već malo više mašte i volje.

Set uz knjigu
Ne morate ići u dućan ili posjećivati web-stranice ako želite seksi paket. Neki seks-shopovi prepoznali su koliku će popularnost knjiga steći pa prodaju pakete. Tako je seks-shop u San Franciscu u prodaju pustio knjigu koja ima povez za oči, lisice od crnog seksi materijala i svijeću koja može poslužiti za vruće igrice voskom.

Odjeća
Osjećate posebno uzbuđenje kada vas dragi zaveže ili vi volite vezati njega? Dodajte malo igre moći u krevet i zatražite ga da obuče košulju i odijelo te bude opaki tajkun baš poput Christiana Greya. Kad sva odjeća bude nepotrebna, uzmite njegovu kravatu i stavite na golo tijelo. Partner će biti oduševljen.

Hrana i seks
Dodate li strastvenom seksu malo sladoleda, večer može biti samo bolja. U knjizi Grey opako barata žlicom punom sladoleda - maže ga po njenom tijelu prema trbuhu i pupku, a Anastasia uživa. Po ovim vrućinama i ovakvo će rashlađenje dobro doći.

Izvor: tportal.hr