Vodič za slanje seksi poruka: kome i kako ih slati!

mlada, vjenčanje, sms, sms poruke, sms, poruke, pravila, udaja, kupci, bijeg, mlada, vjenčanje, otkazano vjenčanje
A obzirom da na taj način iza vas ostaje pisani, odnosno fotografirani, trag, Gizmodo je odlučio pomoći izbjegavanju potencijalne katastrofe nabrajanjem stvari koje nikako ne smijete činiti kad se odlučite uputiti seksi poruku, prenosi Index.

Ne šaljite seksi poruke strancima

Ako ste momka ili djevojku upoznali prošlu večer, seksi poruka nije najpametniji potez. Osim što ćete dotičnu osobu time vrlo vjerojatno prestrašiti, ne poznate je i ne možete znati hoće li to u nekom trenutku upotrijebiti protiv vas.

Ne šaljite seksi poruke ljudima s kojima se još niste seksali

Ne znate što vaš budući partner stvarno voli pa biste mogli upropastiti eventualni susret uživo.

Ne šaljite seksi poruke ako ste pijani

Kad popijemo koju kapljicu (ili čašicu) više, uvijek se čini dobra ideja nekome poslati poruku zavodničkog sadržaja. Velika je vjerojatnost da će ista kad se otrijeznite jednostavno zvučati očajno. Osim ako ste oboje pijani. U tom slučaju sve prolazi.

Pripazite sa "smajlićima" u seksi porukama

Iako najčešće nisu seksi, dobra stara kombinacija dvotočke i zagrade i u 2012. godini još uvijek posjeduje stanoviti šarm. U svakom slučaju, nemojte pretjerivati ako želite da vas se shvati ozbiljno.

Do "prljavog" rječnika postupno

Vjerovali ili ne, to što pišete možda će vas jednog dana dovesti i do stvarnog seksa s dotičnom osobom i ne morate se bojati malo "začiniti" svoj rječnik, ali učinite to postupno, uz najavu.

Upotrebljavajte prave riječi

Ako želite zvučati kao seksualno zrela osoba, tako se morate i izražavati. Popularne skraćenice možda će upaliti u prepisci na Facebooku, ali teško da će vas netko shvatiti ozbiljno pri zavođenju.

Osim navedenih savjeta bilo bi dobro pripaziti i na privatnost. Ako ne želite da ljudi koji vas okružuju znaju s kim razmjenjujte vruć sadržaj, bilo bi dobro sjetiti se u imeniku promijeniti ime dotične osobe, a ako niste spretni s brojnim lozinkama uvijek vam preostaje redovito brisanje poslanog i primljenog.

Pravila za slanje seksi fotki

A kad je u pitanju slanje seksi fotografija pomoći bi vam mogli sljedeći naputci: upotrebljavajte prigodno osvjetljenje, počistite prostoriju u kojoj se fotografirate i ne pokazujte baš sve. Ili očekujte da će se vaše gole fotografije uskoro pojaviti na internetu zajedno s imenom i prezimenom.