'Vlatka se s Dinom seksala jednom i bilo je katastrofa'

...na trosjedu njegove mame u dnevnoj sobi u Rijeci, Vlatkina frendica opovrgava da se to dogodilo.

Naime, bliska prijateljica voditeljice tvrdi da Vlatka nije bila kod Bubičića u Rijeci, a što se seksa tiče, to je bilo samo jednom. 'Dogodilo se vrlo malo i bilo je katastrofalno. Bolje da se nije ni dogodilo. Znate na što mislim. Da joj je seks s Bubičićem bio dobar kao sa Željkom Radolfijem, ona bi to rekla, ne bi imala što skrivati', otkrila je Vlatkina prijateljica za 24sata.
Ista dodaje kako je laž da su se pjevačica i maneken upoznali u Opatiji, pa tako tvrdi da su se upoznali u Zagrebu na Danima vjenčanja, na kojima je ona vodila program, a on nosio reviju. 'Bubičić je kod Vlatke bio samo jedanput. Što se tad dogodilo, nije bitno. U vezi nisu bili. Jednom su ih zajedno slikali i to je sve', otkrila je prijateljica.

I dok Dino u svojoj autobiografiji slikovito opisuje kako se u Vlatku zaljubio kao u ni jednu ženu prije, da ga je dodatno uzbuđivala razlika u godinama i kako je ponosan na tu vezu punu ljubavi, Vlatka ga je 'spustila'.

'To je sve plod nečije bolesne mašte. Dino, kojeg sam na svoju veliku nesreću upoznala, želi se preko mojih leđa reklamirati. Poručila bih mu da to neće ići lako. Može ga biti sram', poručila mu je Vlatka u izjavi za 24sata.