Vladika ponovno u akciji: Nova snimka na kojoj se vladika ljubi s maloljetnikom

Snimka je nastala na dvoru vladike u Bijeljini, a na samom početku vidi se Kačavenda koji sjedi i priča s mladićem nakon čega su krenuli u akciju, pa se u jednom trenutku jasno vidi i nečiji spolni organ. Za Telegraf je o svemu progovorio i A.R.

"Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizirao druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čovjeka. Taj prijatelj me nagovorio, i onda kad sam htio odustati, on me zaplašio. Krenulo je tako da me prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao: 'Evo me u Bijeljini, mogli bismo kod vladike da ga upoznaš'. Prijatelj mi je rekao da sve snimim i da ćemo tako ucjenjivati vladiku. Ja sam ga pitao je li lud, i rekao da možemo obojica izgubiti glavu radi toga. On mi je rekao da je sad, kad sam upao u sve to, kasno, da nema natrag", rekao je mladić.

"Ne znam je li bilo još mladića, ali pretpostavljam da su ih kao i mene navlačili. Prvo da upoznaju vladiku, da ih dobije poklonima i pričama kako će im osigurati život te da je mnogo moćan (veze sa školama, fakultetima i za dobivanje poslova). Od vladike nisam ni tražio novac niti sam ga dobio, jer se to dogodilo jednom. No, čuo sam od čovjeka koji mu dovodi mladiće da je galantan, pravi ‘džek'", završio je svoju priču A.R.