Vjenčanje iz noćne more: Rekao gostima da nađu crvene točke na tanjuru, a onda - šok

Što biste učinili kad biste neposredno prije vjenčanja saznali da vas voljena osoba vara? Vjerojatno bi vam prvo na pamet palo sve otkazati i nekako se osvetiti. E, sad, jedan mladoženja odlučio je da će biti i svadbe i osvete - i to sa stilom.

Mjesto radnje je Singapur. Svi su bili prezadovoljni raskošnim vjenčanjem, a onda je na scenu stupio mladoženja sa snimkom na kojoj su se vrtjele romantične fotografije njega i novopečene supruge.

Kako to već ide, uslijedio je niz standardnih sladunjavih slika, a zatim totalni šok - odjednom su se na snimci pojavile fotografije na kojima mladenka odlazi u hotelsku sobu s drugim muškarcem. Naime, mladoženja je angažirao privatnog detektiva koji je razotkrio prljavu igru buduće nevjeste, a da situacija bude još gora, ulovljena je samo nekoliko dana prije vjenčanja.

Još jednu zanimljivu, ali i neugodnu anegdotu s vjenčanja ispričao je gost u emisiji poznatog britanskog voditelja Grahama Nortona. I ovo je vjenčanje išlo glatko, sve dok mladoženja nije ustao da održi govor. Međutim, umjesto govora uslijedila je molba svatovima da ustanu i okrenu svoje tanjure.

Objasnio je da će neki od njih naći crvene točkice na dnu tanjura. Osam muškaraca koji su ih našli zamoljeni su da ostanu stajati, a mladoženja je zatim svima objasnio da ih je s njima njegova supruga prevarila dok su bili zaručeni i otišao iz sale.

24sata.hr