Vidu dočekali kao kralja, ali Ivana nije znala kakvo iznenađenje joj on sprema

Domagoj Vida, Vatreni
Vida je stigao u svoj rodni Donji Miholjac, gdje su ga dočekali kao kralja, a on je nastavio u istom stilu kao prethodnog dana. Dobro raspoloženi Vida kockasti je autobus zamijenio kočijom i poput pravog slavonskog bećara došao pred razdragano mnoštvo.

"Hvala svima na dočeku. Lakše mi je bilo igrati finale, nego stati ovdje pred vas", rekao je. Sugrađanima je prenio pozdrave suigrača i stručnoga stožera te im je u njihovo ime zahvalio na potpori tijekom Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji. "Bez vas ne bi bilo ovoga, uživajte u ovome trenutku i nadam se da se svi sretni i ponosni na nas", poručio je navijačima Vida.

S našim herojem bila je i supruga, nekadašnja kraljica Hrvatske Ivana (24), koja se na fešti toliko opustila da je zasvirala bubnjeve.

Oko svojih roditelja cijelo se vrijeme vrzmao i maleni David (2), koji je u Rusiji svojim trčkaranjem po stadionu osvojio ljude diljem svijeta.

Bivša je manekenka na Instagramu objavila i snimku na kojoj njezin dragi pjeva pjesmu "Zbog jedne divne crne žene" čitavo vrijeme pokazujući prema njoj. Tom je gestom nogometaš posebno pridobio ljude, koji u komentarima nisu štedjeli riječi.

net.hr