VIDEO  Zrinka Cvitešić ponovno se seksala u filmu s Leonom Lučevom

sex, zrinka, zrinka cvitešić
U kontroverznom filmu Jasmile Žbanić, koji će u Hrvatskoj biti premijerno prikazan 27. veljače u Kristalnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Zrinka i Lučev održavaju strastvenu vezu prepunu seksa, sve dok se Amar ne okrene islamu.

Slične scene Zrinka i Leon snimali su za potrebe filma "Što je muškarac bez brkova", što je prepoznala i bosanska redateljica Jasmila, koja je za svoju "Grbavicu" dobila Zlatnog medvjeda na filmskom festivalu u Berlinu. Film "Na putu" bit će prikazan i u službenom programu ovogodišnjega, šezdesetog Berlinskog filmskog festivala koji se održava od 11. do 21. veljače.

 

Jasmila Žbanić već je dobila nekoliko prijetnji smrću zbog filma "Na putu"

Hoće li film "Na putu" ostvariti gledanost kao i komedija "Što je muškarac bez brkova", u kojoj su glavne uloge također utjelovili hrvatski glumci, ne znamo, ali zasigurno će izazvati brojne pozitivne i negativne komentare, s obzirom na to da se radnja vrti oko kontroverznih vehabista. Popularnoj redateljici vehabisti su čak na samom početku snimanja njezina najnovijeg filma preko raznih foruma prijetili smrću, dok im je ona poručila da nastoji ne osjetiti strah i ne prenositi ga na druge te da je svjesna toga gdje i s kim živi, ali se ipak ne boji.

tportal