VIDEO  Vedrana Linardić: Najseksi Hrvatica uskoro u ulozi stroge učiteljice

Vedrana Linardić

Manekenka Vedrana Linardić uz već brojne titule dobivene zbog svoje ljepote, uskoro će u rukama držati i diplomu Učiteljskog fakulteta u Rijeci. Modnu pistu ipak još neće zamijeniti učionicom, ali kaže da bi se to moglo dogoditi vrlo brzo. U školske klupe se vratio naš Davor Garić i doznao kako izgleda najseksi Hrvatica u ulozi stroge učiteljice.

Vedrana se kao jedna od najljepših Hrvatica stvarno ima čime pohvaliti, jer osim što je izabrana za Miss fotogeničnosti na izboru Model of the Year u Gani i najseksi Hrvaticu po izboru jednog časopisa, uskoro postaje i akademska građanka.

Budući od manekenstva još ne odustaje, prije nego počne krasiti učionicu nekog osnovnoškolskog razreda, još će neko vrijeme krasiti piste, kalendare i reklamne kampanje.

Sva sreća da neće raditi u srednjoj školi jer bi tinejdžere bilo malo teže obuzdati. Rad s klincima koji se tek upoznaju sa školskim čarima, kaže, pravi je izazov.

Uvijek nasmijanoj Vedrani to će, ne sumnjamo, vrlo lako poći za rukom. Glatko joj ide i žongliranje s diplomskim ispitom, snimanjima i brojnim revijama.

Dnevnik.hr