VIDEO  Uvrnuta Megan Fox u ljubavnom klinču s lutkom

Prvo je odustala od trećeg nastavka Transformersa, filma koji ju je i proslavio, a sada se pojavila u videu u kojem je 'navalila' na svoju novu ljubav - plastičnu lutku iz izloga, prenosi portal net.hr.


Naime, radi se o onome što bi trebao biti umjetnički video kojeg je Megan snimila povodom pojavljivanja na naslovnici časopisa Interview, u kojem se još jednom osvrnula na neslavni incident koji ju u Hollywoodu je etiketirao kao razmaženu glupaču s kojom je nemoguće normalno surađivati.


Megan je tako prošle godine u jednom od intervjua izjavila kako je redatelj Transformersa, Michael Bay, zapravo nacist koji ju tjera da radi sve ono što ona zapravo ne želi. U novom intervjuu Megan je odlučila ispraviti nepravdu i progovoriti o pravom značenju svojih riječi.



'U prošlosti sam bila jako opuštena po pitanju dijeljenja istine o mom privatnom životu s obožavateljima jer sam sebe htjela približiti ljudima i ljude sebi. Dogodilo se da sam ponekad izrekla nešto što je krivo protumačeno i tu se radi isključivo o krivim pretpostavkama zbog kojih duboko žalim', kazala je Fox.

K.H./net.hr