VIDEO  Seksi 'anđelice' otkrile tajnu svoje vitkosti

Tri mlade manekenke Victoria's Secret, Miranda Kerr, Candice Swanepoel i Alessandra Ambrosio, povodom 15 godina postojanja modne kuće, snimile su seksi editorijal pod nazivom Swim.

Djevojke su pozirale na prekrasnoj pješčanoj plaži, mijenjajući bikinije te još jednom pokazale svoju savršenu liniju.

Osim poziranja, otkrile su male tajne za održavanje seksi vitkog tijela."Prvi korak je zdrava prehrana. Jedem isključivo zdravu hranu koja mi daje energiju. Volim pojesti špinat, brokulu i ostalu zdravu hranu", tvrdi slatka Miranda koja je dodala da bez sporta nema željenog rezultata.

"Osim pravilne prehrane redovito vježbam. Obožavam pilates i jogu, a za čvrstoću tijela, trčim s utezima."Alessandra i Candice potvrdile su da bez vježbanja niti jedna dijeta ne može pomoći da održite vitkost.

"Jedemo sve, osim brze hrane, ona je zaista štetna. Priuštimo si i velike komade mesa, gomile umaka i tijesta, ali svaki obrok završava s svježe iscijeđenim sokom, a nakon dva sata, kreće trčanje. Trčanje nas opušta, a izvrsno je za trošenje kalorija. Ipak, morate izbaciti slatko. Uživajte u čokoladi u samo maloj količini."Net.hr