VIDEO  Sabina: Razbit ću Maju Morales!

Budući da ju nije savladala u dvoboju, Maja joj je našla drugu bolnu točku te joj šapnula vijesti iz svijeta. Ispričala joj je da ju dečko vara, što je Sabinu dovelo u stanje totalne tuge, pomiješane s bijesom, nervozom i željom za osvetom.

Nakon što im je rekla tužnu vijest, djevojke su u spavaonici tješile uplakanu Sabinu. 'Nemoj to sebi radit', govorila joj je Žana. No Sabina je nije poslušala: 'Znaš što ću joj (Maji) napravit'? Razbit ću je sad! I onda poslije dam izjavu i vičem, Gašo, pozdrav!', govorila je Sabina i na spomen dečkova imena pokazala rukom kako je otišao iz njezina srca. Žana joj je rekla da je onda ona idiot kad tako razmišlja te joj ukazala na mogućnost da Maja laže.

Sabina je odmahivala glavom i nakon što joj je Žana rekla da joj je to Maja namjerno napravila da joj spusti. Jelena joj je rekla da ne plače za takvim tipom, jer 'toliko tipova ima na cilome svitu'. Nikol je izjavila kako je ona iz Majinih riječi shvatila da je sve ok, a Sabina je odvratila: 'Nije. Mislim, sve je ok, s mnom je, ali me vara.' Žana je komentirala kako ona ne bi uopće plakala da zna da je dečko vara. Sabina je kasnije rekla djevojkama da uopće ne sumnja u Majinu priču jer 'ona je sve i svašta, ali ne laže'.

 

tportal